Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανήκουστο! Η μητέρα στηρίζει τον σύζυγό της που ξέχασε τα δίδυμά τους μέσα στο αυτοκίνητο και πεθάναν! (video)

«Ποτέ δε θα συγχωρήσει τον εαυτό του»

29 Ιουλίου 2019 11:07
Ανήκουστο! Η μητέρα στηρίζει τον σύζυγό της που ξέχασε τα δίδυμά τους μέσα στο αυτοκίνητο και πεθάναν! (video)

Λίγα 24ωρα μετά τον μαρτυρικό θάνατο δύο δίδυμων μέσα στο αμάξι που τα ξέχασε ο πατέρας τους επί οκτώ ώρες στη Νέα Υόρκη κι ενώ επικρατούσαν υψηλές θερμοκρασίες, η γυναίκα του έσπευσε με δηλώσεις της να τον στηρίξει ζητώντας επιείκεια από την Δικαιοσύνη και την αμερικανική κοινή γνώμη. Αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία: Σκοτώθηκαν μητέρα και δίδυμα ενώ ο πατέρας ήταν στο μπροστινό αυτοκίνητο!

«Ήταν ο χειρότερος εφιάλτης μου», είπε συντετριμμένη η μητέρα των διδύμων ενός έτους, Μαρίσα Α. Ροντρίγκεζ. «Αν και ο πόνος είναι ο μεγαλύτερος που θα μπορούσα να φανταστώ, εξακολουθώ να αγαπώ τον άνδρα μου», αναφέρει σε ανακοίνωσή τους που διένειμε ο δικηγόρος της. «Είναι καλός άνθρωπος και σπουδαίος πατέρας και ξέρω ότι δεν θα έκανε ποτέ κάτι για να βλάψει σκόπιμα τα παιδιά μας», συμπλήρωσε.

Ο 39χρονος άνδρας της, Χουάν Ροντρίγκεζ από το Μπρονξ της Νέας Υόρκης, συνελήφθη την Παρασκευή, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με εγγύηση 100.000 δολαρίων καθώς είχε αφήσει τα άτυχα παιδάκια, τη Λούνα και τον Φοίνιξ για 8 ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του μία μέρα που η θερμοκρασία στη Νέα Υόρκη άγγιζε τους 30 βαθμούς Κελσίου, για να πάει στη δουλειά του στο ιατρικό κέντρο James J. Peters V.A. νομίζοντας ότι τα είχε αφήσει στον παιδικό σταθμό.

«Χρειάζομαι τον άνδρα μου στο πλευρό μου για να το ξεπεράσω»

Η γυναίκα του είπε ότι είναι συντετριμμένη και χαρακτήρισε «τρομακτικό ατύχημα» τους θανάτους των παιδιών, που περιέγραψε ως «γλυκά, έξυπνα και όμορφα». «Τον χρειάζομαι στο πλευρό μου για να μπορέσω να το ξεπεράσω όλο αυτό», είπε για τον άνδρας της, προσθέτοντας ότι πρέπει να φροντίσουν τα άλλα παιδιά τους.

Ο δικηγόρος του πατέρα από τη Νέα Υόρκη, είπε στο CNN ότι φίλοι του ζευγαριού περιγράφουν τον πελάτη του ως «τον πατέρα». «Έχει πέντε παιδιά, τώρα τρία κι όλοι είναι στο πλευρό τους», τόνισε ο Τζόι Τζάκσον. Ο Ροντρίγκεζ είναι βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ και υπηρετεί ως λοχαγός στην εθνοφρουρά της Νέας Υόρκης. Στο Νιου Σίτι, περίπου μια ώρα από τη Νέα Υόρκη οι γείτονες παραμένουν συγκλονισμένοι από την τραγωδία. Τα δίδυμα είχαν μόλις κλείσει έναν χρόνο ζωής και η οικογένειά τους γιόρτασε τα γενέθλιά τους με πάρτι και φουσκωτό κάστρο. «Κανείς δεν στήνει τέτοια γιορτή αν δεν αγαπά τα παιδιά του», είπε ο γείτονας Ντέιβιντ Μαγιάνι.

Στη διάρκεια του πρόσφατου καύσωνα οι αρχές της Νέας Υόρκης προειδοποίησαν τους γονείς να μην αφήνουν τα παιδιά τους στα αυτοκίνητά τους. Σύμφωνα με την οργάνωση kidsandcars.org 38 παιδιά πεθαίνουν κατά μέσο όρο ετησίως κλειδωμένα σε αυτοκίνητα στις ΗΠΑ.

Ξεσπά ο πατέρας των διδύμων που κάηκαν στο Μάτι: «Θα βρω γαλήνη αν σας μισήσουν τα παιδιά σας»

Με ένα ανατριχιαστικό βίντεο στέλνει το δικό του μήνυμα ο Γιάννης Φιλιππόπουλος, που έχασε τα δίδυμα κοριτσάκια του αλλά και τους γονείς του στη φωτιά στο Μάτι.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο στο νεκροταφείο όπου είναι θαμμένα τα άτυχα παιδάκια και ο πατέρας φανερά φορτισμένος αναφέρει:

«Ήταν ωραία κ. Τσίπρα που ήλθαν τα Χριστούγεννα τα παιδάκια και εγώ αναγκάστηκα να φιλήσω τα κορίτσια μου παραμορφωμένα και καμένα.

Κυρία Δούρου ήσασταν υπέροχη με τα μαλλάκια σας όταν βγαίνατε στα κανάλια και δικαιολογούσατε τον εαυτό σας, δυστυχώς δεν μου έμεινε μαλλάκι εμένα για να κρατήσω ενθύμιο από τα παιδάκια μου

Η μόνη γαλήνη που θα βρω στην ψυχή μου είναι ότι τα δικά σας παιδιά των υπευθύνων θα μεγαλώσουν κάποια στιγμή και θα σας μισήσουν για αυτό που κάνατε στην οικογένεια μου και σε τόσες άλλες οικογένειες».

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε ότι ζει σε μία υπέροχη χώρα που την χαρακτήρισε «άχρηστη σαν κράτος».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share