Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρό αγοράκι 2 ετών!

Κατέρρευσαν οι γονείς στο νοσοκομείο!

29 Ιουλίου 2019 10:20
Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρό αγοράκι 2 ετών!

Ένα αγοράκι μόλις δύο χρόνων άφησε την τελευταία του πνοή, νωρίς το πρωί, βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος. Θλίψη για το 11 μηνών αγοράκι! Νεκρό από αμέλεια των γονιών του

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγγελούδι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε.

Το πρωί έχασε τη μεγάλη μάχη παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, να αποτρέψουν το μοιραίο.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, που είδαν το μικρό παιδί τους να μην έχει σφυγμό και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Μέσα σε λίγα λεπτά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία γιατρού, έσπευσε στο σπίτι ωστόσο δεν μπορούσε να προσφερθεί καμία βοήθεια καθώς το άτυχο αγοράκι ήταν ήδη νεκρό.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο που διακομίστηκε, διαπίστωναν τον θάνατο του δίχρονου παιδιού και οι σκηνές που ακολούθησαν στους διαδρόμους, προκάλεσαν θλίψη σε όλους.

Τραγωδία στην Ασπροβάλτα: Νεκρό 4χρονο αγοράκι από σύγκρουση νταλίκας με βαν!

Ένας νεκρός και 27 τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά, είναι τελικά ο τραγικός απολογισμός από το τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Εγνατία Οδό στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στα Βρασνά και την Ασπροβάλτα, όταν νταλίκα συγκρούσθηκε μετωπικά με βαν που μετέφερε μετανάστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr τεσσάρων ετών (και όχι έφηβος όπως είχε γραφτεί αρχικά) είναι το αγόρι που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ενώ άγνωστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι ηλικίες και οι υπηκοότητες συνολικά των ατόμων.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν συλλάβει τους δύο διακινητές, οι οποίοι είναι και αυτοί τραυματισμένοι.

Τα άτομα νοσηλεύονται στα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και Γεννηματάς.

Οι συνθήκες του τροχαίου

Χθες βράδυ, γύρω στις 8.45, βαν, που μετέφερε μετανάστες, συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με φορτηγό, στη συνδετήρια οδό της Εγνατίας με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στο ύψος του κόμβου των Βρασνών.

Στο σημείο έσπευσαν δώδεκα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δύο Κινητές Μονάδες, όπως επίσης πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της Τροχαίας. Για αρκετή ώρα ο δρόμος παρέμεινε κλειστός.

Θρήνος στην Ινδία: Νεκρό το 2χρονο αγοράκι που είχε εγκλωβιστεί σε πηγάδι!

Το δίχρονο αγοράκι είχε πέσει μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο στενό πηγάδι στην πολιτεία Παντζάμπ, στη βόρεια Ινδία.

Παρέμεινε παγιδευμένο για πάνω από 4 ημέρες (110 ώρες) ανασύρθηκε νεκρό, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές, γεγονός που πυροδότησε αντιδράσεις κατοίκων που έκαναν λόγο για καθυστέρηση των σωστικών συνεργείων.

Έπεσε την Πέμπτη στο πηγάδι βάθους 33 μέτρων και διαμέτρου 23 εκατοστών, την ώρα που έπαιζε στο χωράφι, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του στην περιοχή Σανγκρούρ. Το πηγάδι αυτό είχε σκάψει η οικογένειά του για να ποτίζει το χωράφι της αλλά ήταν ανενεργό από το 1991.

"Το παιδί δεν ζει πια. Ανασύρθηκε στις 05:00 σήμερα" από τους διασώστες, δήλωσε στο AFP ο Βιτζάι Ίντερ Σίνγκλα, ένας βουλευτής της Παντζάμπ.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ένα ελικόπτερο πρώτων βοηθειών όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share