Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Καλιφόρνια: Νεκρός ο δράστης που σκόρπισε τον θάνατο αλλά και ένα 6χρονο αγόρι!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πολλούς τραυματίες!

29 Ιουλίου 2019 10:22
Τραγωδία στην Καλιφόρνια: Νεκρός ο δράστης που σκόρπισε τον θάνατο αλλά και ένα 6χρονο αγόρι!

Η τραγωδία που συνέβη στην Καλιφόρνια έχει συγκλονίσει τον κόσμο από το πρωί! Νεκρός είναι και ο δράστης που σκόρπισε τον θάνατο αλλά και ένα 6χρονο αγόρι!

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 15 τραυματίστηκαν στην επίθεση χθες Κυριακή σε φεστιβάλ τροφίμων και ποτών στο Γκίλροϊ της Καλιφόρνια, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της πόλης, Σκοτ Σμίδι, διευκρινίζοντας ότι στον απολογισμό αυτόν συμπεριλαμβάνεται ο δράστης της.

«Είναι απίστευτα θλιβερό και αποκαρδιωτικό μια εκδήλωση που κάνει τόσο μεγάλο καλό στην κοινότητα να αμαυρώνεται από μια τραγωδία όπως αυτή», είπε ο Σμίδι. Κατά τον επικεφαλής της αστυνομίας ο δράστης, που έκοψε έναν φράχτη για να εισβάλει στο πάρκο όπου γινόταν η ετήσια εκδήλωση, ενδέχεται να είχε έναν συνεργό. Τα κίνητρα του ενόπλου δεν είναι ακόμη σαφή.

Ο Στέφεν Ρομέρο, ένα 6χρονο αγόρι, σκοτώθηκε στο πλαίσιο του Girloy Garlic Competition. Το αγόρι ήταν ο πρώτος από τα θύματα του δράστη, που αναγνωρίστηκε. Μεταξύ των πολλών τραυματιών ήταν η μαμά και η γιαγιά του αγοριού. Ο πατέρας του μίλησε στο Kron 4. Η μαμά του αγοριού πυροβολήθηκε στην κοιλιά και το χέρι. Η μητέρα και η γιαγιά αναμένεται να επιβιώσουν...

Φρίκη στην Κέρκυρα: 24χρονη βρέθηκε σφαγμένη σε βαλίτσα!

Φρίκη στην Κέρκυρα! Δυστυχώς 24χρονη blogger βρέθηκε σφαγμένη σε βαλίτσα! Η 24χρονη Ekaterina K. που είναι γνωστή στην χώρα της από την ενασχόλησή της με το Instagram (ο λογαριασμός της έχει χιλιάδες followers) βρέθηκε σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Mirror, νεκρή στο διαμέρισμά της.

Σύμφωνα με τις αρχές η άτυχη κοπέλα βρέθηκε γυμνή και αποκεφαλισμένη μέσα σε μια βαλίτσα. Οι έρευνες έχουν στραφεί προς τους ερωτικούς συντρόφους της 24χρονης και εξετάζεται το ενδεχόμενο του εγκλήματος πάθους. Να σας θυμίσουμε: Τουρίστας δολοφόνησε αστυνομικό!

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι πρότινος η Ekaterina K. διατηρούσε δεσμό με έναν 32χρονο άνδρα με τον οποίο χώρισε προκειμένου να συνάψει δεσμό με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό της (52 ετών).

Μάλιστα η Ρωσίδα blogger η οποία έκανε πολλά ταξίδια λόγω της δουλειάς της είχε κάνει την τελευταία της ανάρτηση από την Κέρκυρα όπου είχε βρεθεί πριν δολοφονηθεί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share