Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Μετρό Δάφνης!

Εκκένωσαν απευθείας το σταθμό!

28 Ιουλίου 2019 14:10
Τηλεφώνημα για βόμβα στο Μετρό Δάφνης!

Τηλεφώνημα για βόμβα έγινε πριν από λίγο στο Μετρό της Δάφνης. Και γι' αυτό οι υπεύθυνοι προχώρησαν στην εκκένωση του σταθμού.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, άγνωστος τηλεφώνησε στο «100» και ισχυρίστηκε πως στο σταθμό του Μετρό στη Δάφνη έχει τοποθετηθεί βόμβα.

Αμέσως, κινητοποιήθηκε η Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που ερευνούν το σταθμό, ο οποίος προληπτικά έχει εκκενωθεί.


Πανικός σε πτήση μετά από προειδοποίηση για βόμβα! (Video)

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν οι επιβάτες ενός αεροσκάφους αφού υπήρχε προειδοποίηση για βόμβα στην πτήση από τα Κανάρια Νησιά ! Το αεροσκάφος ήταν έτοιμο για απογείωση στο αεροδρόμιο της Φουέρτε Βεντούρα όταν ένας επιβάτης βρήκε ένα κομμάτι χαρτί όπου αναγραφόταν η προειδοποίηση για βόμβα. Ο πιλότος αμέσως ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές! Στιγμές αγωνίες στον αέρα! Αεροπλάνο γέμισε καπνούς!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πολιτοφυλακής, από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας η απειλή γράφηκε από ανήλικο! Να σας θυμίσουμε μια αεροπορική τραγωδία που συνέβη πριν λίγες ημέρες με εννιά νεκρούς.

Αμέσως εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο ασφαλείας γι' αυτού του είδους την απειλή και το αεροσκάφος εκκενώθηκε!

Δεν είναι γνωστό αν θα ασκηθεί δίωξη στον ανήλικο που έκανε φάρσα, καθώς ενήλικας θα αντιμετώπιζε και ποινή φυλάκισης. Η πτήση για Σαντιάγο έφθασε στον προορισμό της στις 4 το απόγευμα σήμερα. Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία υπήρξε λάθος συναγερμός και όλα είναι καλά.

Δείτε το βίντεο:

Λαθρεπιβάτης έπεσε από αεροπλάνο να γλιτώσει και έπεσε νεκρός σε κήπο!

Ένας άνδρας που βρέθηκε νεκρός στον κήπο ενός σπιτιού στο Λονδίνο πιστεύεται ότι ήταν ένας λαθρεπιβάτης που έπεσε από αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Kenya Airways λίγο πριν προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Χίθροου.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία της βρετανικής πρωτεύουσας γνωστοποιήσε ότι κλήθηκε σε ένα σπίτι στο Κλάπαμ μετά τον εντοπισμό του πτώματος. Προς το παρόν δεν έχει γίνει νεκροτομή και η ταυτότητα του άνδρα αυτού παραμένει άγνωστη.

«Σε αυτή τη φάση, η αστυνομία πιστεύει ότι ο άνδρας ήταν λαθρεπιβάτης και έπεσε από τον χώρο του συστήματος προσγείωσης ενός αεροσκάφους της Kenya Airways που κατευθυνόταν στο Χίθροου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μετά την προσγείωση του αεροπλάνου, στον χώρο του συστήματος προσγείωσης βρέθηκαν μια τσάντα, νερό και μερικά τρόφιμα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share