Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πανικός: Κύμα σάρωσε τα πάντα και προκλήθηκε πανικός στους τουρίστες! (Video)

Έτρεχαν να σώσουν τα παιδιά τους!

28 Ιουλίου 2019 13:00
Πανικός: Κύμα σάρωσε τα πάντα και προκλήθηκε πανικός στους τουρίστες! (Video)

Χαμός επικράτησε σε παραλία της Βραζιλίας! Κύμα σάρωσε τα πάντα και προκλήθηκε πανικός στους τουρίστες! Οι τουρίστες έτρεχαν να σώσουν τα παιδιά τους...

Τουρίστες που απολάμβαναν την ηλιοθεραπεία τους έτρεξαν πανικόβλητοι να σώσουν τα πράγματα τους αλλά και να προστατέψουν τα παιδιά τους που έπαιζαν σε αμμουδιά του Ρίο ντε Τζανέιρο. Ένα κύμα ξαφνικά βγήκε μέχρι τις ομπρέλες και παρέσυρε πράγματα, πλαστικές καρέκλες στη θάλασσα.

Το βίντεο δείχνει την πολυσύχναστη παραλία και ξαφνικά να ακούγονται φωνές όταν το κύμα παρασύρει τα πάντα. Το νερό μάλιστα φθάνει μέχρι τη μέση των λουόμενων.

Τα ουρλιαχτά των 3 παιδιών ακούγονταν στη γειτονιά! Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους!

Τα ουρλιαχτά των 3 παιδιών ακούγονταν στη γειτονιά! Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους! Ακόμα και εσείς θα ανατριχιάσετε μόλις διαβάσετε αυτήν την είδηση!

Δίδυμα αδέρφια βρέθηκαν κλειδωμένα μέσα σε ένα μικροσκοπικό ξύλινο κλουβί από την αστυνομία στην νοτιοανατολική Βραζιλία.

Όταν ρωτήθηκαν από τις αρχές, οι γονείς τους είπαν πως κλείδωσαν τα παιδιά τους εκεί για να μπορούν να συνεχίσουν τις δουλειές τους ανενόχλητοι. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που ενώ κάνουν οικονομία χαρίζουν όλα τους τα λεφτά στα παιδιά!

Η αστυνομία στην πόλη Aparecidinha στο Espirito Santo έκανε την σοκαριστική ανακάλυψη μετά από ανώνυμη καταγγελία πως οι γονείς κλείδωναν συχνά τα παιδιά τους στο κουτί.

Μία φωτογραφία από την στιγμή που βρέθηκαν τα παιδιά τα δείχνει να κοιτάνε πίσω από τις ξύλινες τάβλες με το κλουβί να είναι κλειδωμένο με λουκέτο και αλυσίδα.

Η μητέρα τους, 37, και ο πατέρας, 40, έχουν συλληφθεί με υποψίες για κακοποίηση ανηλίκων, ενώ τα παιδιά είναι υπό την φροντίδα των τοπικών κοινωνικών υπηρεσιών.


Τα δίδυμα δεν είχαν πάνω τους σημάδια που να έδειχναν πως ήταν θύματα σωματικής κακοποίησης, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Τα παιδιά ήταν κλειδωμένα σε ένα κλουβί για να μπορούν οι γονείς να κάνουν τις δουλειές τους. Αλλά ο χώρος ήταν πολύ μικρός και το κλουβί ήταν χωρισμένο στα δύο με αποτέλεσμα τα αδέρφια να μην μπορούν ούτε να ακουμπήσουν το ένα το άλλο. Χωρίς παιχνίδια, χωρίς ούτε ένα μαξιλάρι.»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share