Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βλάβη στο αναβατόριο της Ακρόπολης για ακόμα μια φορά!

Τι αναφέρει το υπουργείο Πολιτισμού;

28 Ιουλίου 2019 11:46
Βλάβη στο αναβατόριο της Ακρόπολης για ακόμα μια φορά!

Από χθες το βράδυ ο ανελκυστήρας στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης δεν λειτουργεί, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών έχει ήδη επιληφθεί του θέματος.

"Μόλις υπάρξει σαφής εικόνα του μεγέθους του προβλήματος και εκτίμηση της σοβαρότητας της βλάβης θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση" αναφέρει η ανακοίνωση. Να σας θυμίσουμε: Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης τμήματος του Παρθενώνα!

Γιατρό θα έχει η Ακρόπολη για τη φροντίδα τουριστών και υπαλλήλων!

Με πρωτοβουλία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη από εδώ και πέρα θα υπάρχει μόνιμα ένας γιατρός στην Ακρόπολη για την φροντίδα των τουριστών και των υπαλλήλων.. Να σας θυμίσουμε και την συγκλονιστική μαρτυρία τραυματία που τον χτύπησε κεραυνός στην Ακρόπολη!

Συγκεκριμένα, ένας γιατρός-οπλίτης θα είναι από εδώ και στο εξής μόνιμα εκεί, παρέχοντας τις υπηρεσίες του στο κοινό. Η χρησιμότητά του κατέστη σαφής, καθώς τρία άτομα χρειάστηκαν τη βοήθεια του. Τρείς εργαζόμενοι, ένας εκ των οποίων παρουσίασε συμπτώματα ηλίασης εν ώρα εργασίας.

Εν μέσω θέρους, στο «πικ» της τουριστικής περιόδου, ένα ιδιαίτερα σημαντικό νέο έγινε γνωστό ένα 24ωρο μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης. Η Ακρόπολη ήδη απέκτησε τον γιατρό της!

Τα τελευταία 24ωρα ήταν δεκάδες τα περιστατικά ατόμων με αδιαθεσία. Η νέα υπουργός Πολιτισμού έδωσε επίσης εντολή να συντηρηθούν τα φυλάκια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share