Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έχασε το χέρι της σε τροχαίο, κι όμως οι άντρες κάνουν σαν τρελοί για αυτήν! Δείτε το προφίλ της στο Tinder και θα καταλάβετε

Αυτό θα πει αυτοπεποίθηση....

27 Ιουλίου 2019 15:13
Έχασε το χέρι της σε τροχαίο, κι όμως οι άντρες κάνουν σαν τρελοί για αυτήν! Δείτε το προφίλ της στο Tinder και θα καταλάβετε

Αν ψάχνετε ένα τρόπο να «ανάψετε» τους φίλους σας στο Tinder, πάρτε παράδειγμα από την Lauren. Κάνει τικ σε όλα τα κουτιά για ραντεβού στο Tinder – χάρη στην αίσθηση του χιούμορ της που εξαπλώνεται παντού.

Παρά το πρόβλημά της (έχει ένα χέρι), η Lauren, 20 ετών, από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, το αντιμετωπίζει με κωμικό τρόπο στο Tinder.

Όταν ρωτήθηκε πώς έχασε το χέρι της, αφηγείται ότι ήταν ένα τροχαίο ατύχημα. Σε μια συνέντευξή της, η Lauren αφηγείται πώς συνέβησαν όλα αυτά:

«Οδηγούσα πολύ γρήγορα ένα μοτοποδήλατο και έχασα τον έλεγχο και έπεσα στο δρόμο. Έπεσα και χτύπησα πάνω σε μια πινακίδα, η οποία έκοψε το χέρι μου. Είχα χάσει τις αισθήσεις μου».

Βγήκε ραντεβού μέσω Tinder και την τεμάχισαν σε 14 κομμάτια!

Σύμφωνα με την Lauren, ένας αστυνομικός την βρήκε και σχεδόν έσωσε τη ζωή της. «Θυμάμαι ότι ρώτησα τον αστυνομικό, «Γεια σου, θα πεθάνω;» και είπε: «Όχι, θα γίνεις καλά».

Το ατύχημα την επηρέασε πολύ ψυχολογικά, αλλά έχει αποδειχθεί ότι είναι μαχήτρια με μια ακόμα ισχυρότερη αίσθηση του χιούμορ. Έχει χρησιμοποιήσει το ατύχημα για να τη βοηθήσει να αποδεχτεί το τραύμα – με χιουμοριστικό τρόπο.

Η Lauren λέει ότι το γεγονός ότι είναι ανοικτή με το ατύχημα, βοήθησε και τους άλλους σε παρόμοια κατάσταση να εξοικειωθούν με αυτή. «Ποτέ δεν το έχω κρύψει», είπε.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αισθάνονται άβολα γελώντας με τα αστεία της, αλλά εκείνη δεν το πήρε ποτέ άσχημα και γελούσε ανοιχτά με αυτό. «Οι άνθρωποι λένε: Ω, αισθάνομαι άσχημα που γελάω», είπε. «Και απαντώ: Όχι! Νομίζω ότι το έκανα αστείο!»

Την περασμένη εβδομάδα, η Lauren δημιούργησε το λογαριασμό της στο Tinder και ήθελε να βρει κάτι πρωτότυπο για τα ραντεβού της. «Γύρισα σπίτι πολύ μεθυσμένη και δεν θυμάμαι τι έγραψα πραγματικά», είπε.

Κάποια σχόλια χρηστών στο Twitter: «Θέλω να την παντρευτώ; Τώρα αμέσως», «Χαχαχα! Αυτό το κορίτσι κέρδισε το Tinder.», «Lol αυτό είναι πολύ… χιουμοριστικό.»

Φαίνεται ότι οι άντρες αρέσκονται στην προσωπικότητά της και την αίσθηση του χιούμορ της, προσκαλώντας τη σε ραντεβού.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φρίκη: "Serial Killer" των social media! Ισχυρίζεται πως δολοφόνησε 6 κοπέλες που γνώρισε στο Tinder!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share