Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Αλέξης Διαμαντάκος!

Έδωσε μια σκληρή μάχη αλλά δυστυχώς τον νίκησε ο θάνατος...

27 Ιουλίου 2019 14:11
Πέθανε ο Αλέξης Διαμαντάκος!

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του Αλέξη Διαμαντάκου ο οποίος έδινε μια σκληρή μάχη αλλά δεν τα κατάφερε.. Ο Αλέξης Διαμαντάκος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στον Πλάτανο τον τοπο καταγωγής του και την ευρύτερη περιοχή της Ολυμπίας.

Πέθανε εχθές σε ηλικία 49 ετών ο Αλέξης Διαμαντάκος. Ο γνωστός επιχειρηματίας έδωσε μάχη τα τελευταία χρόνια με σοβαρή ασθένεια, που όμως τον κατέβαλε και τον οδήγησε στο θάνατο. Να σας θυμίσουμε: Τραγωδία στην Μεσσήνη: 32χρονος έπαθε ανακοπή παίζοντας ποδόσφαιρο!

Είχε δημιουργήσει και διατηρούσε από το 2006 το Splash Waterpark, έναν χώρο διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους επί της Ε.Ο. Πύργου – Ολυμπίας στον Πλάτανο, τις γνωστές νεροτσουλήθρες.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 28 Ιουλίου στον Ι.Ν. Αγ. Ιωάννου Θεολόγου στον Πλάτανο στις 11 το πρωί.

Θρήνος : Νεκρή η γνωστή συγγραφέας Γιώτα Φώτου!

Θρήνος στα ελληνικά γράμματα, μετά την είδηση ότι βρέθηκε νεκρή η Γιώτα Φώτου!

Η Γιώτα Φώτου γεννήθηκε το 1957 στο Δροσάτο Καρδίτσας και μεγάλωσε στη Λάρισα, όπου σπούδασε αρχικά στην Παιδαγωγική Ακαδημία. Στη συνέχεια συμπλήρωσε τις σπουδές της στο ΑΠΘ και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Εργάστηκε ως Σχολική Σύμβουλος στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν έξι μυθιστορήματά της για ενηλίκους, καθώς και δεκατρία βιβλία της για παιδιά. Συνολικά κυκλοφορούν περισσότερα από 60.000 αντίτυπα των βιβλίων της.


Ο εκδοτικός της οίκος, ΨΥΧΟΓΙΟΣ για την απώλεια της Φώτου:
«Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε σήμερα πως η αγαπημένη συγγραφέας και συνεργάτιδά μας, Γιώτα Φώτου, έφυγε από τη ζωή. Η Γιώτα ήταν μια γυναίκα που κέρδιζε αμέσως τους πάντες με τη ζεστασιά της, την απλότητα και την ευθύτητά της, το χιούμορ και το απροσποίητο χαμόγελό της. Και φυσικά με την υπέροχη γραφή της! Καθ’ όλο το διάστημα της περιπέτειας που είχε με την υγεία της, στάθηκε εκείνη σαν βράχος προς τους αγαπημένους της, με την αξιοπρέπεια και τη θετική της στάση! Αγαπημένη μας Γιώτα, ευχόμαστε να αναπαυθείς εν ειρήνη και η μνήμη σου να παραμείνει ζωντανή μέσα από τα βιβλία σου που αγάπησαν χιλιάδες αναγνώστες, ενήλικοι μα και παιδιά!».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share