Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στη Ρόδο: Νεκρός ο 28χρονος Γερμανός τουρίστας που αγνοούνταν

Τα ίχνη του είχαν χαθεί από την περασμένη Τρίτη!

26 Ιουλίου 2019 16:11
Θρίλερ στη Ρόδο: Νεκρός ο 28χρονος Γερμανός τουρίστας που αγνοούνταν

Νεκρός σε αγροτική περιοχή κοντά στο χωριό Λάρδος, στην ανατολική πλευρά τη Ρόδου, βρέθηκε 28χρονος Γερμανός τουρίστας που είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Τρίτη. Ρόδος: Αστυνομικοί ερευνούν τον θάνατο 35χρονου που χτυπήθηκε απο όπλό!

Ο 28χρονος που διέμενε σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Λάρδου, στις 23 Ιουλίου έφυγε από το δωμάτιό όπου είχε καταλύσει μαζί με τη σύντροφό του, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 28χρονος Γερμανός τουρίστας εξαφανίστηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες

Μέχρι προχθές το απόγευμα δεν είχε επικοινωνήσει με κανέναν, με αποτέλεσμα η 29χρονη που τον συνόδευε στις διακοπές τους να δηλώσει την εξαφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα Νότιας Ρόδου και να ξεκινήσουν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του. Τα αίτια του θανάτου του 28χρονου μέχρι στιγμής είναι άγνωστα.

Ρόδος: Καταζητούμενος της Interpol ξεγλίστρησε από τα χέρια της αστυνομίας!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των λιμενικών του Τμήματος Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου και επιτελών της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου για την πλήρη εξιχνίαση υπόθεσης φυγάδευσης από το νησί της Ρόδου καταζητούμενου από την interpol!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες την 14η Ιουνίου 2019 και ώρα 11.00 αφίχθη στον λιμένα της Ρόδου ηθαλαμηγός Μ/Υ “SEA LION” σημαίας Τουρκίας.

Κλήθηκε ναυτικός πράκτορας της Ρόδου, για να τακτοποιήσει τις νόμιμες εκκρεμότητες άφιξης ενός πλοίου με σημαία τρίτης χώρας από το εξωτερικό στην Ελλάδα, ήτοι μεταξύ άλλων, να του παραδώσει τα διαβατήρια των επιβαινόντων και του πληρώματος, ώστε να τα περάσει για έλεγχο από την αρμόδια Υπηρεσία Ελέγχου Διαβατηρίων.

Ενώ αυτή η διαδικασία ήταν σε εξέλιξη, περιέργως το πλοίο απελευθέρωσε άμεσα τα σχοινιά πρυμνοδέτησης και απέπλευσε ταχύτατα από το λιμάνι, με κατεύθυνση προς τα διεθνή ύδατα και εν συνεχεία τα τουρκικά υδατα.

Λίγα λεπτά αργότερα απέπλευσε κι ένα πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος και καταδίωξε την θαλαμηγό, η οποία όμως πρόλαβε να εισέλθει στα τουρκικά ύδατα και να διαφύγει την σύλληψη.
Διαπιστώθηκε ότι εντός της θαλαμηγού, υπήρχε επιβάτης τον οποίο καταζητούσε η Interpol και το σχετικό σήμα εντοπίσθηκε ηλεκτρονικά, μόλις πληκτρολογήθηκε στο ειδικό ηλεκτρονικό σύστημα της Υπηρεσίας Ελέγχου Διαβατηρίων, ο αριθμός διαβατηρίου του συγκεκριμένου καταζητούμενου.

Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα περίεργα. Ενώ, λοιπόν, η διαδικασία ελέγχου βρισκόταν σε εξέλιξη και προφανώς μέχρι τη στιγμή εκείνη ο καταζητούμενος ήταν ανυποψίαστος, κάπως πληροφορήθηκε ότι διαπιστώθηκε πως καταζητείται και έσπευσε να διαφύγει!!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share