Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον Πειραιά - Κυκλοφοριακό χάος!

Λόγω αδειών!

26 Ιουλίου 2019 10:45
Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον Πειραιά - Κυκλοφοριακό χάος!

Κίνηση μετ'εμποδίων στους δρόμους της Αθήνας. Παρασκευή πρωί και στον Πειραιά οι οδηγοί αντιμετωπίζουν από νωρίς σοβαρά προβλήματα λόγω της πολύ αυξημένης κίνησης. Ενώ να σας θυμίσουμε τον καιρό σήμερα!

Το μποτιλιάρισμα καταγράφεται στους δρόμους περιμετρικά του λιμανιού, ωστόσο σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, η κατάσταση ομαλοποιείται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η κίνηση θα «χτυπήσει» κόκκινο και το απόγευμα της Παρασκευής με το νέο «κύμα» εξόδου των εκδρομέων.

Από σήμερα το πρωί καταγράφεται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου αλλά και στα δύο εθνικά οδικά δίκτυα, από τους τελευταίους αδειούχους του Ιουλίου. Οι πύλες του λιμανιού με το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα είναι η Ε8 και η Ε2.

Το μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί, επίσης, λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε Πειραιά αλλά και Μοσχάτο. Όπως αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της, οι ρυθμίσεις αφορούν στο οδικό δίκτυο περιοχής Δήμων Πειραιά και Μοσχάτου-Ταύρου.

Τα πλοία ως αυτή την ώρα αναχωρούν με υψηλή πληρότητα που ξεπερνά το 80%, ενώ πολύ αυξημένη είναι η κίνηση γύρω από τους δρόμους στο λιμάνι του Πειραιά, λόγω έργων στην περιοχή.

Επίσης κυκλοφοριακά προβλήματα παρατηρούνται αυτή την ώρα και στην Αθηνών – Κορίνθου από το Δαφνί μέχρι τα διυλιστήρια. Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα και και στην έξοδο της Αθηνών – Λαμίας από τις Τρεις Γέφυρες μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εγνατία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 4 μήνες!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 4 μήνες στην Εγνατία Οδό! Τι ανακοίνωσε η Αστυνομική Διέυθυνση Ημαθίας;

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό (τμήμα Ημαθίας-Κοζάνης), λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα τεθούν σε εφαρμογή από αύριο (19 Ιουνίου) μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2019.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διέυθυνση Ημαθίας, «από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας έως και τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (Κοζάνης), θα αποκλειστούν κατά διαστήματα από μία λωρίδα κυκλοφορίας σε κάθε ρεύμα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού (προς Ηγουμενίτσα και προς Κήπους Έβρου)».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου και η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από την ελεύθερη λωρίδα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share