Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Είδηση σοκ: Πέθανε η Μαρία Βλάχου σε ηλικία 39 ετών!

25 Ιουλίου 2019 14:54
Είδηση σοκ: Πέθανε η Μαρία Βλάχου σε ηλικία 39 ετών!

Την τελευταία της πνοή άφησε, νικημένη από τον καρκίνο, η συν-ιδρύτρια της εταιρείας σαλιγκαριών Fereikos, Μαρία Βλάχου, σε ηλικία 39 ετών. Μια γυναίκα η οποία αποτέλεσε σύμβολο της ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας, καθώς η πρωτοποριακή επιχείρησή της είχε αποτελέσει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον success story, αποτελώντας παράδειγμα για τον χώρο.

Η Μαρία Βλάχου, μετά από μια επιτυχημένη καριέρα ως λέκτορας ξένων γλωσσών σε ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και μεταφράστρια της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής στις Βρυξέλλες, επέστρεψε στην πατρίδα της την Κορινθία όπου μαζί με την αδερφή της, Πένυ, δημιούργησαν την Fereikos, το 2007. Μία εταιρεία η οποία κατάφερε να κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις και βραβεία επιχειρηματικότητας και καινοτομίας. Θλίψη: Πέθανε η Κερασίνα Τσιάρα!

Τον Ιανουάριο του 2017 η Μαρία Βλάχου διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι. Μετά από τρεις επεμβάσεις και χημειοθεραπείες ήρθε αντιμέτωπη με 3 νέους όγκους, που δεν είναι εφικτό να αφαιρεθούν με χειρουργική επέμβαση αλλά μόνο με μια μέθοδο Laser που ονομάζεται Gamma Knife.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε η αδελφή της.

Με αφορμή τον θάνατό της η Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων, που δημιουργήθηκε από την κοινότητα των start-up επιχειρηματιών ώστε να προωθηθεί ένα νέο μοντέλο επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένειά, τους φίλους και τους συνεργάτες της Μαρίας Βλάχου με το ακόλουθο μήνυμα:

«Καλό σου ταξίδι Μαρία μας!

Σήμερα χάσαμε μία καλή φίλη, έναν υπέροχο άνθρωπο, μία νέα κοπέλα που μόλις είχε ξεκινήσει τη δική της οικογένεια, ένα σύμβολο της ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας και της Ελλάδας που επιμένει και αγωνίζεται, τη Μαρία Βλάχου.

Η Μαρία πίστεψε στη δημιουργικότητα και το ταλέντο που κρύβεται σε καθέναν και καθεμιά μας, ακόμη και μέσα στην παρατεταμένη κρίση, και στήριξε την Ένωσή μας από την πρώτη στιγμή, άλλωστε και η ίδια υπήρξε ένα σπουδαίο ελληνικό success story.

Αυτόν τον αγώνα δεν κατάφερε δυστυχώς να τον κερδίσει, αλλά για όλους και όλες εμάς στην Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων θα είναι πάντα πηγή έμπνευσης και αναφοράς.

Καλό σου ταξίδι Μαρία μας!».

Η κηδεία της Μαρίας Βλάχου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, στις 11:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος, στην Πουλίτσα Κορινθίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share