Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δηλητηριάστηκε σε ζωντανή σύνδεση και πέθανε (φωτο)

Δεν θα πιστεύετε τι έφαγε

25 Ιουλίου 2019 13:35
Δηλητηριάστηκε σε ζωντανή σύνδεση και πέθανε (φωτο)

Τραγικό θάνατο βρήκε 34χρονος vlogger που είχε ως χόμπι να τρώει περίεργα πράγματα καταγράφοντας την διαδικασία στην κάμερα και να ανεβάζει τις… γαστρονομικές εμπειρίες του στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα «The Sun» ο Κινέζος στην καταγωγή vlogger βρέθηκε νεκρός – στο διαμέρισμά του – από μια φίλη του η οποία πήγε στο διαμέρισμά του προκειμένου να δει γιατί ο 34χρονος δεν είχε δώσει για αρκετές ώρες κανένα σημείο ζωής. Μεγάλη προσοχή: Δηλητηρίαση από τον ήλιο! Δεν είναι ένα απλό έγκαυμα!

Να σημειωθεί ότι λίγο νωρίτερα ο παράτολμος vlogger είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο το βίντεο που κατανάλωνε το μοιραίο… γεύμα το οποίο σύμφωνα με τις αρχές του κόστισε την ζωή.

Ο vlogger φέρετε να έφαγε μια δηλητηριώδη σαύρα... και σαρανταποδαρουσες.

Προσοχή: 7 συνδυασμοί τροφίμων που προκαλούν τροφική δηλητηρίαση!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μπορεί να πάθουν τροφική δηλητηρίαση από συνδυασμό τροφίμων! Μεγάλη προσοχή από όλους σας!

Παρά τη διατροφική τους αξία όταν καταναλώνονται μεμονωμένα, κάποιες τροφές μπορούν να επηρεάσουν το πεπτικό σας ή ακόμη και να σας αρρωστήσουν όταν συνδυάζονται με άλλες.

Αν λοιπόν συνδυάσετε το αγαπημένο σας σάντουιτς με τυρί με καφέ, χάνετε όλα τα οφέλη του τυριού, καθώς οι απλοί υδατάνθρακες του ψωμιού εμποδίζουν την απορρόφηση του ασβεστίου που περιέχει το τυρί, το οποίο είναι απαραίτητο για το νευρικό και το καρδιαγγειακό σας σύστημα.

Ντομάτα με αγγούρι: Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι ο συνδυασμός των δύο λαχανικών μπορεί να διαταράξει τις βιοχημικές διαδικασίες στο σώμα σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική ασβεστοποίηση και πρήξιμο, ενώ δεν θα γίνει σωστή απορρόφηση των βιταμινών. Τα δύο λαχανικά απαιτούν διαφορετικό χρόνο πέψης και ο συνδυασμός τους προκαλεί δυσφορία στον οργανισμό.

Πατάτες με κρέας: Το άμυλο που περιέχουν οι πατάτες απαιτεί αλκαλικά πεπτικά υγρά, σε αντίθεση με τις πρωτεΐνες του κρέατος που χρειάζονται όξινα. Όταν λοιπόν συνδυάζονται προκαλούν διαταραχές, όπως καούρα, δυσπεψία και αέρια.

Μακαρόνια με κιμά: Ισχύει ότι και με τα παραπάνω. Οι σιελογόνοι αδένες παράγουν πτυαλίνη, ένζυμο που συμβάλλει στην πέψη του αμύλου, και αμυλάση, ένζυμο στο πάγκρεας που αποικοδομεί το άμυλο σε απλούς υδατάνθρακες.

Μπύρα με ξηρούς καρπούς: Τα αλμυρά προϊόντα περιέχουν πολύ νάτριο, με αποτέλεσμα το σώμα να αποβάλει υγρά μέσω της αυξημένης διούρησης και να διψάτε. Αυτό αυξάνει την πιθανότητα να πίνετε όλο και περισσότερη μπύρα. Από την άλλη πλευρά, η μπύρα, ως το τρίτο πιο ποτό που καταναλώνεται στον κόσμο μετά από νερό και τσάι, έχει και δυο κακές επιπτώσεις στο σύστημά σας.

Ανανάς με γαλακτοκομικά: Τα ξινά φρούτα επιβραδύνουν την πέψη, ειδικά το πρωί. Ο ανανάς περιέχει επίσης βρομελίνη, ένα σύμπλεγμα ενζύμων το οποίο σε συνδυασμό με τα γαλακτοκομικά μπορεί να προκαλέσει δηλητηρίαση.

Γάλα με μπανάνες: Μπορεί να φτιάχνουν ωραίο milkshake, αλλά ο συνδυασμός διαταράσσει την πέψη αλλά και τον ύπνο σας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share