Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τάσος Αρνιακός: "Μελτεμάκια και δροσούλα αυτές τις μέρες!"(Video)

Δείτε όλα όσα είπε...

25 Ιουλίου 2019 09:28
Τάσος Αρνιακός:

Σήμερα το πρωί ο Τασος Αρνιακός, ο έμπειρος μετεωρολόγος εμφανίστηκε στον ΑΝΤ1 και έκανε την πρόγνωσή του για τον καιρό.

Πιο "δροσερά" θα είναι τα πράγματα τις επόμενες μέρες καθώς ήρθαν το μελτέμια...

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Καιρός σήμερα: Ζέστη και ώρα για... παραλίες! Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Καιρός σήμερα: Καλό και ζεστό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας, περιμένουμε την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019. Να σας θυμίσουμε και το: Kαιρός: Δείτε την θερμοκρασία της θάλασσας σε όλες τις περιοχές!

Τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες θα δώσουν όμβρους ή τοπικές βροχές και λίγες σποραδικές καταιγίδες σε ορεινά τμήματα της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδα

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 30 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από 16 έως 33 βαθμούς, στην Ήπειρο από 18 έως 36 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 17 έως 35 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 20 έως 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 34 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 30 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 19 έως 33 βαθμούς, αλλά στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και τοπικά στις Κυκλάδες και στο Καρπάθιο πέλαγος 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, με προοδευτική μικρή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν με πιθανότητα να εκδηλωθούν παροδικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share