Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024

Συντριβή ελικοπτέρου με τέσσερις νεκρούς!

Οι κακές καιρικές συνθήκες το πιθανό αίτιο της πτώσης!

25 Ιουλίου 2019 07:49
Συντριβή ελικοπτέρου με τέσσερις νεκρούς!

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από συντριβή ελικοπτέρου στην επαρχία Michoacan, στο Μεξικό.

Στο ελικόπτερο επέβαιναν οι δύο πιλότοι, ένας αστυνομικός και ένας αξιωματούχος.

Την τραγική είδηση ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της περιοχής, σημειώνοντας πως έχασαν τη ζωή τους ο αστυνομικός Jose Martin Godoy Castro, ο αξιωματούχος του ασφαλιστικού συστήματος German Ortega και οι δύο πιλότοι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα αίτια της συντριβής σχετίζονται με τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή. Ωστόσο, άπαντες περιμένουν το επίσημο πόρισμα της έρευνας, προκειμένου να κινηθούν αναλόγως.

«Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι το ελικόπτερο έπεσε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών», τόνισε ο κυβερνήτης Silvano Aureoles Conejo.

Τραγωδία στην Ικαρία: Νεκρός από πτώση αυτοκινήτου σε γκρεμό!

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας ανασύρθηκαν από αυτοκίνητο που έπεσε σε γκρεμό στην Ικαρία.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης ο οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που κινούταν στον περιφερειακό δρόμο Αρμενιστή-Ευδήλου με κατεύθυνση τον Εύδηλο, έχασε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τον έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε σε στηθαίο και έπεσε στον γκρεμό. Να δας θυμίσουμε μια τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός μοτοσικλετιστής σε τροχαίο!

Στην περιοχή έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με τετραμελές πλήρωμα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και στελέχη της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος. Ο θάνατος του οδηγού ήταν ακαριαίος, ενώ ο συνοδηγός διακομίστηκε τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Ευδήλου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα δύο άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, ήταν Έλληνες παραθεριστές στο νησί.

«Είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο» - Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον Ζαχαριά! (Video)

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον Ζαχαριά τον γιο του μεγάλου ιδιοκτήτη αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών που σκοτώθηκε ακαριαία εχθές μετά από τροχαίο! «Είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο» δήλωσε κάποια με το που είδε την εικόνα από το σημείο του τροχαίου..

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου αναλαμβάνουν την πρώτη ενημέρωση της ημέρας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ! Σοκάρουν όμως και οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου!

«Άκουσα εκκωφαντικό θόρυβο, βγήκα έξω και είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο. Ήταν το αυτοκίνητο«, σχολίασε στην κάμερα του ΣΚΑΪ η κυρία Κυριακή, η οποία μένει ακριβώς δίπλα στο σημείο που έχασε την ζωή του ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, προσθέτοντας πως αρχικά δεν κατάλαβε τι ακριβώς ήταν.

Όπως είπε, μετά τη σύγκρουση το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά αλλά κατάφεραν να την σβήσουν.

Ο δρόμος όπου σημειώθηκε η τραγωδία χαρακτηρίζεται από τους κατοίκους της περιοχής ως «καρμανιόλα». «Είναι φοβερά επικίνδυνος. Τρέχουν σαν να είναι ράλι» είπε η γυναίκα.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share