Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκ: Φορτηγό με ναρκωτικά τράκαρε περιπολικό! (Video)

Ποιο ήταν το μοναδικό καλό αυτής της σύγκρουσης;

24 Ιουλίου 2019 11:11
Σοκ: Φορτηγό με ναρκωτικά τράκαρε περιπολικό! (Video)

Στην πιο... εύκολη σύλληψη προέβη η αστυνομία του Σύδνεϊ, καθώς φορτηγό που μετέφερε ναρκωτικά αξίας 200 εκατομμυρίων δολλαρίων «έπεσε» πάνω σε περιπολικό της αστυνομίας.

Κι αυτό γιατί ο εν λόγω δράστης έπεσε κυριολεκτικά πάνω στους αστυνομικούς ή - για να είμαστε πιο ακριβείς - πάνω σε παρκαρισμένα περιπολικά, κινητοποιώντας μια καταδίωξη που κατέληξε στη σύλληψή του.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, το πρωί της Δευτέρας, έξω από το αστυνομικό τμήμα στην περιοχή Ίστγουντ. Να σας θυμίσουμε όμως και την τραγωδία με τους γονείς που είδαν τον γιο τους να πυροβολείται live.

Ο 26χρονος άνδρας από την Μπεράλα, ο οποίος οδηγούσε ένα φορτηγάκι με 273 κιλά ναρκωτικού «ice», αξίας 200 εκατομμυρίων δολαρίων, περνούσε έξω από το τμήμα, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε πάνω στα παρκαρισμένα περιπολικά

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν μάλιστα τέτοια που το ένα περιπολικό καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ το δεύτερο υπέστη μικρότερες ζημιές.

Όπως είναι φυσικό, ο διακινητής ναρκωτικών αμέσως έβαλε μπρος το Toyota HiAce όχημά του και προσπάθησε να διαφύγει. Ωστόσο οι αστυνομικοί τον πρόλαβαν σε ένα κοντινό προάστιο, έψαξαν το όχημά τους και αντίκρισαν άφωνοι το περιεχόμενό του.

«Πρέπει να είναι μία από τις πιο εύκολες συλλήψεις που έχει κάνει ποτέ η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας», δήλωσε ο αστυνομικός επιθεωρητής Γκλιντ Μπέικερ σε ρεπόρτερ την Τρίτη. «Αυτός ο άνδρας είχε μια πολύ κακή μέρα. Το να πέσει κανείς πάνω σε περιπολικά με αμάξι που μεταφέρει τέτοια ποσότητα ναρκωτικών είναι κάτι ανήκουστο, πρόκειται σιγουρά για πολύ ιδιαίτερη υπόθεση», συμπλήρωσε.

Η έρευνα των τοπικών Αρχών εστιάζει τώρα στον εντοπισμό των άλλων μελών του κυκλώματος διακίνησης «ice».

Οικογενειακή τραγωδία: Έκοψε το κεφάλι της μητέρας της και το πέταξε στην αυλή του γείτονα!

Έγκλημα βγαλμένο από σενάριο θρίλερ σημειώθηκε σε δυτική συνοικία του Σίδνεϊ, στην Αυστραλία. Μία γυναίκα σκότωσε με πολλές μαχαιριές τη μητέρα της και αφού την αποκεφάλισε, πέταξε -άγνωστο γιατί- το κεφάλι στην αυλή του γείτονα.

Η Τζέσικα Καμιλιέρι εντοπίστηκε στο σπίτι της βουτηγμένη στο αίμα και μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική για αξιολόγηση.

Η 25χρονη γυναίκα από το Σεν Κλερ του Σίδνεϊ, κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας της, Ρίτας, στην οποία επιτέθηκε στην κουζίνα το βράδυ του Σαββάτου.

Η Τζέσικα δεν επικαλέστηκε το δικαίωμά της να ζητήσει εγγύηση και να αφεθεί ελεύθερη, ενώ ο δικηγόρος της δήλωσε πως η νεαρή γυναίκα αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Αμέσως μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική, όπου θα παραμείνει μέχρι να εμφανιστεί για δεύτερη φορά στο δικαστήριο, μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Κατά την πρώτη της απολογία, η 25χρονη Τζέσικα Καμιλιέρι, υποστήριξε μέσω βίντεο, ότι δεν πρόλαβε να καθαριστεί από το αίμα, διότι δεν μπορούσε να κουνήσει σωστά τα δάκτυλά της, ενώ δήλωσε ότι έχει αυτισμό, διπολική διαταραχή και άγχος, ζητώντας να λάβει την απαιτούμενη θεραπεία σε ψυχιατρείο.

Από την αστυνομία έγινε γνωστό ότι στο συγκεκριμένο σπίτι είχαν συμβεί και άλλα βίαια επεισόδια, με τους γείτονες να καλούν την αστυνομία για να επέμβει.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share