Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τρελή καταδίωξη στην Αττική Οδό: Τραυματίστηκαν 3 αστυνομικοί!

Η καταδίωξη κατέληξε στην περιοχή του Μενιδίου...

24 Ιουλίου 2019 09:52
Τρελή καταδίωξη στην Αττική Οδό: Τραυματίστηκαν 3 αστυνομικοί!

Μια τρελή καταδίωξη που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις αστυνομικοί έγινε στην Αττική Οδό! Η καταδίωξη κατέληξε στην περιοχή του Μενιδίου...

Τρεις αστυνομικοί τραυματίσθηκαν ελαφρά στη διάρκεια καταδίωξης ενός άνδρα που είχε κλέψει ένα φορτηγό στην περιοχή του Αιγάλεω. Ο ιδιοκτήτης του φορτηγού είχε τοποθετήσει όμως, ειδικό μηχανισμό εντοπισμού στο όχημά του και έτσι ειδοποίησε την αστυνομία δίνοντας παράλληλα το "στίγμα" του φορτηγού. Να σας θυμίσουμε ακόμα και το βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στον Κολωνό!

Ο κλέφτης όταν κατάλαβε ότι τον καταδίωκαν ανέπτυξε όση ταχύτητα μπορούσε, μπήκε στην Αττική οδό σπάζοντας τη μπάρα των διοδίων.

Η καταδίωξη κατέληξε στην περιοχή του Μενιδίου όπου ο κλέφτης του φορτηγού έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε σε μια κολώνα. Κατά την προσπάθεια των αστυνομικών να τον συλλάβουν τους προκάλεσε επαφρά τραύματα.

Καταδίωξη και πυροβολισμοί στον Κολωνό!

Σε κινηματογραφική καταδίωξη με πιστολίδια εξελίχθηκε ο εντοπισμός ενός αυτοκινήτου με κλεμμένες πινακίδες στον Κολωνό. Αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης και της Ομάδας ΔΙΑΣ καταδίωξαν το αυτοκίνητο μετά την άρνηση του οδηγού του να σταματήσει. Στη διάρκεια της καταδίωξης οι αστυνομικοί πυροβόλησαν και ακινητοποίησαν το όχημα στην οδό Καστοριάς. Ο οδηγός του άρχισε να τρέχει και τελικά συνελήφθη στην οδό Σπύρου Πάτση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share