Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τρόμο προκαλούν οι εικόνες από την στιγμή της πτώσης του Boeing 737! (Video)

Το αεροπλάνο έπεσε στον Ειρηνικό Ωκεανό!

24 Ιουλίου 2019 07:46
Τρόμο προκαλούν οι εικόνες από την στιγμή της πτώσης του Boeing 737! (Video)

Τρόμο προκαλούν οι εικόνες από την στιγμή της πτώσης του Boeing 737! Ένα σοκαριστικό βίντεο στο οποίο έχουν καταγραφεί τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν την πτώση αεροσκάφους Boeing 737 της εταιρείας Air Niugini στον Ειρηνικό Ωκεανό έδωσε στη δημοσιότητα η υπηρεσία διερεύνησης αεροπορικών ατυχημάτων από την Παπούα-Νέα Γουινέα.

Το ατύχημα είχε σημειωθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο με έναν άνδρα να χάνει τη ζωή του και άλλους εννέα να τραυματίζονται ενώ οι υπόλοιποι 34 επιβάτες είχαν καταφέρει να απεγκλωβιστούν με ασφάλεια.

Στο βίντεο ακούγονται οι προειδοποιήσεις από τα συστήματα του αεροπλάνου προς τους δύο πιλότους οι οποίοι τα αγνοούν μέχρι τη στιγμή που το βίντεο διακόπτεται λόγω της πρόσκρουσης στο νερό. Να σας θυμίσουμε ακόμα και τον λαθρεπιβάτη όπου έπεσε από αεροπλάνο να γλιτώσει και έπεσε νεκρός σε κήπο!

Σύμφωνα με την αναφορά των μελών της επιτροπής οι πιλότοι του συγκεκριμένου αεροσκάφους είχαν και στο παρελθόν αγνοήσει αντίστοιχα μηνύματα κατά τις προσγγείσεις τους στο αεροδρόμιο του νησιού Γουένο.

Την ημέρα του δυστυχήματος επιχείρησαν το ίδιο παρά το γεγονός ότι ήταν σε εξέλιξη καταιγίδα που περιόριζε την ορατότητά τους.

Στο γράφημα που ακολουθεί φαίνεται η πορεία του αεροσκάφους μέχρι την πρόσκρουσή του σε απόσταση περιπου 600 μέτρων από τον διάδρομο προσγείωσης.

Τρεις τραυματίες από την αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στα Γρεβενά!

Τρεις άνθρωποι τραυματίσθηκαν κατά την αναγκαστική προσγείωση μικρού αεροσκάφους, τύπου «Cessna», στα Γρεβενά περίπου στις 8.30 το πρωί της Πέμπτης.

Το αεροσκάφος εμφάνισε βλάβη στον κινητήρα και ο πιλότος το προσγείωσε σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού. Από τους τρεις επιβαίνοντας που τραυματίσθηκαν, ο ένας χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Σοβαρές ζημιές υπέστη το αεροσκάφος που είχε απογειωθεί από την Κέρκυρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιβαίνοντες είναι μέλη της Αερολέσχης Κέρκυρας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share