Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη: Πατέρας και γιος Ζαχαριά θύματα σοβαρού τροχαίου το 2014! Σκοτώθηκε 5 χρόνια μετά ο μικρός

Νέα τραγωδία συγκλονίζει!

23 Ιουλίου 2019 22:20
Αποκάλυψη: Πατέρας και γιος Ζαχαριά θύματα σοβαρού τροχαίου το 2014! Σκοτώθηκε 5 χρόνια μετά ο μικρός

Ο πατέρας Ζαχαριάς επέστρεφε σπίτι του μαζί με τον 17χρονο γιο του, όταν η κόκκινη Ferrari καρφώθηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα!

Νεκρός σε τροχαίο ανασύρθηκε ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας παιχνιδιών Ζαχαριάς. Ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον Άγιο Στέφανο είχε κινδυνεύσει και το 2014. Τότε ο πατέρας του οδηγούσε μια Ferrari κόκκινου χρώματος και είχε εμπλακεί σε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων. Στο αυτοκίνητο επέβαινε ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας παιχνιδιών Ζαχαριάς και ο γιος του, Αλέξανδρος, τότε 17 ετών. Το τροχαίο είχε σημειωθεί στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη.

Ο πατέρας Ζαχαριάς επέστρεφε σπίτι του μαζί με τον 17χρονο γιο του, όταν η κόκκινη Ferrari καρφώθηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα ενώ προσπαθούσε να αποφύγει δύο αυτοκίνητα που ήδη είχαν συγκρουστεί.

Τραγωδία στη Πέλλα: Πέθανε ο αντιδήμαρχος της περιοχής με τραγικό τρόπο!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Αριδαίας μετά το άκουσμα της είδησης ότι ο αντιδήμαρχος του Δήμου Αλμωπίας Γιώργος Γούδης εντοπίστηκε νεκρός σε δασική περιοχή στους Προμάχους Αλμωπίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου καθώς είχε μεταβεί στην περιοχή για υλοτομίες εργασίες. Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Γούδης διατηρούσε εταιρεία επεξεργασίας ξύλου.

Σοκ στην πολιτική σκηνή: Πέθανε πρώην πρωθυπουργός!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share