Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία: Νεκρός σε τροχαίο ο γιος επιχειρηματία μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών!

Ήταν μόλις 23 ετών!

23 Ιουλίου 2019 21:10
Τραγωδία: Νεκρός σε τροχαίο ο γιος επιχειρηματία  μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών!

Σε τραγωδία κατέληξε το απόγευμα της Τρίτης αφού νεκρος σε τροχαίο βρέθηκε γιος επιχειρηματία μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών!

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο Τραπεζούντος 63, στον Άγιο Στέφανο.

Το ΙΧ καρφώθηκε σε κολόνα και ο 23χρονος οδηγός του οχήματος ανασύρθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις τους. Στη συνέχεια διακομήστηκε στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Θυμίζουμε πως σε τροχαίο δυστύχημα είχε χάσει τη ζωή του και ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, Γιώργος Βακάκης, στις 26 Φεβρουαριου του 2017, όταν η Porsche που οδηγούσε έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατμανόγλου. Νεκροί από την κομματιασμένη Porsche είχαν ανασυρθεί ο οδηγός της Γιώργος Βακάκης και ο συνοδηγός του Ανδρέας Γεωργακόπουλος. Νεκροί ανασύρθηκαν επίσης από το σταθμευμένο ΙΧ τόσο η Αποστολία Πατμάνογλου όσο και ο Παύλος Πατμάνογλου.

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο!

Νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη διάρκεια της νύχτας σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου στην Κρήτη, με ακόμα έναν άνθρωπο να αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Ενώ σημειώθηκε άλλο ένα τρόχαιο στην Κρήτη με 2 ανθρώπου να βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση!

Το τροχαίο σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, όταν ο 25χρονος οδηγός τετράτροχης μοτοσικλέτας, πιθανότατα αλλοδαπός τουρίστας, έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο και εξετράπη της πορείας του.

Ο νεαρός οδηγός εκτινάχθηκε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Άμεσα στο σημείο του τροχαίου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο άτυχος άνδρας είχε υποκύψει ήδη στα βαριά του τραύματα.

Ηράκλειο: Τροχαίο με μητέρα και 2 παιδιά να εγκλωβίζονται!

Σοβαρό τροχαίο στο Ηράκλειο, όταν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε μια μητέρα με τα δύο παιδιά της συγκρούστηκε με άλλο όχημα στο 6ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ηρακλείου – Μοιρών με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μία μητέρα με τα δύο παιδιά της στο όχημα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα η μητέρα μαζί με τα δύο παιδιά της να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΜΑΚ και της πυροσβεστικής και ξεκίνησαν την επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Παράλληλα, έχουν κληθεί και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας των επιβατών.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Λαμία: Νταλίκα ανετράπη! Ο οδηγός εγκλωβίστηκε! (Φωτος)

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία: Μηχανή καρφώθηκε σε φορτηγό!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share