Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019

Ξεσπά ο πατέρας των διδύμων που κάηκαν στο Μάτι: «Θα βρω γαλήνη αν σας μισήσουν τα παιδιά σας»

Το ανατριχιαστικό μήνυμα του!

23 Ιουλίου 2019 15:19
Ξεσπά ο πατέρας των  διδύμων που κάηκαν στο Μάτι: «Θα βρω γαλήνη αν σας μισήσουν τα παιδιά σας»

Με ένα ανατριχιαστικό βίντεο στέλνει το δικό του μήνυμα ο Γιάννης Φιλιππόπουλος, που έχασε τα δίδυμα κοριτσάκια του αλλά και τους γονείς του στη φωτιά στο Μάτι.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο στο νεκροταφείο όπου είναι θαμμένα τα άτυχα παιδάκια και ο πατέρας φανερά φορτισμένος αναφέρει:

«Ήταν ωραία κ. Τσίπρα που ήλθαν τα Χριστούγεννα τα παιδάκια και εγώ αναγκάστηκα να φιλήσω τα κορίτσια μου παραμορφωμένα και καμένα.

Κυρία Δούρου ήσασταν υπέροχη με τα μαλλάκια σας όταν βγαίνατε στα κανάλια και δικαιολογούσατε τον εαυτό σας, δυστυχώς δεν μου έμεινε μαλλάκι εμένα για να κρατήσω ενθύμιο από τα παιδάκια μου

Η μόνη γαλήνη που θα βρω στην ψυχή μου είναι ότι τα δικά σας παιδιά των υπευθύνων θα μεγαλώσουν κάποια στιγμή και θα σας μισήσουν για αυτό που κάνατε στην οικογένεια μου και σε τόσες άλλες οικογένειες».

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε ότι ζει σε μία υπέροχη χώρα που την χαρακτήρισε «άχρηστη σαν κράτος».

Συγκλονιστική μαρτυρία: Ο άνθρωπος που επέζησε από το οικόπεδο της φρίκης στο Μάτι! (Video)

Ο Σα Ναβάς, ο τελευταίος επιζών από το οικόπεδο με τους 26 νεκρούς μιλάει για τις ανατριχιαστικές στιγμές που έζησε από την τεράστια πυρκαγιά στο Μάτι που σήμερα κλέινει έναν χρόνο απο την τραγική μέρα...

«Ούρλιαζαν δίπλα μου την ώρα που καίγονταν» δηλώνει συγκλονισμένος. Ενώ συνέχισε λέγοντας: « Άκουγα πίσω μου φωνές, ήταν ηλικιωμένοι άνθρωποι που δεν μπορούσαν να τρέξουν, μέσα σε μισό λεπτό πήραν όλα φωτιά!

Δεν μπορούσα να αντέξω την υψήλή θερμοκρασία! Ήμουν ανάμεσα στους νεκρούς και μισοκαμμένος.»

Δείτε παρακάτω όλη την ανατριχιαστική περιγραφή: 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share