Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Θλίψη στην showbiz!

23 Ιουλίου 2019 13:03
Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Στα 92 του χρόνια πέθανε ο ηθοποιός Ντέιβιντ Χέντισον (David Hedison), ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε ταινίες του Τζέιμς Μποντ. Ο ηθοποιός, που έφυγε από τη ζωή στο Λος Άντζελες, έπαιξε τον ρόλο του πράκτορα της CIA «Feliz Leiter» στο πλευρό του Ρότζερ Μουρ στην ταινία «Live And Let Die» (1973) και επέστρεψε στον Μποντ με τον Τίμοθι Ντάλτον, στο «Licence To Kill» (1989).

Στο πλευρό του Χέντισον τις τελευταίες ώρες ήταν οι κόρες του Αλεξάντρα και Σερένα, οι οποίες τον περιέγραψαν ως μια «θερμή και γενναιόδωρη ψυχή». Πέθανε ο Γιουκία Αμάνο!

Επτά χρόνια μετά το «Live and Let Die» εμφανίστηκε πάλι με τον Ρότζερ Μουρ το 1980 στη δραματική ταινία «North Sea Hijack». Οι δυο φίλοι ξανασυναντήθηκαν το 2007, όταν ο Χέντισον μίλησε για τον Ρότζερ Μουρ στην τελετή του Hollywood Walk of Fame. Ο Χέντισον έχει εμφανιστεί επίσης στις σειρές: The Colbys, The Love Boat, The Fall Guy και στη Δυναστεία (Dynasty), σειρά που είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και στη χώρα μας.

Νεκρός ο Σταύρος Τσιώλης!

Ο σκηνοθέτης είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την ταινία του «Ας περιμένουν οι γυναίκες» που είναι μέρος τριλογίας.

Έφυγε από τη ζωή σήμερα λίγο μετά τις 06.00 το πρωί ο γνωστός σκηνοθέτης Σταύρος Τσιώλης σε ηλικία 82 ετών.

Η ανακοίνωση του θανάτου του έγινε μέσα από την επίσημη σελίδα του στο facebook.

«σήμερα Τρίτη 23 Ιουλίου, στις 6.10 το πρωί ο αγαπημένος μας πατέρας φίλος και αδελφόςΣταύρος Τσιώλης ταξίδεψε στους ουρανούς, πέταξε προς έναν άλλο πολύχρωμο γαλαξία, ένα καλύτερο κόσμο όπου οι ψυχές χαίρονται το λίκνισμα των αστεριών και δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να προσεύχονται για όλους και όλα τα μικρά και ταπεινά πράγματα που αγάπησαν σ΄αυτή τη ζωή... μόνο λύπη γι όλα αυτά που μας χώρισαν και άγια τύχη γι όλα αυτά που ένωσαν» αναφέρεται στην ανάρτηση!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Είδηση σοκ: Νεκρός στα 39 του πάμπλουτος σχεδιαστής!

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Νεκρός ο Gary Duncan

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share