Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Ψάχνω τον γιό μου. Γεννήθηκε 16/3/1996 στο μαιευτήριο Μητέρα..." Η τραγική έκκληση της μάνας!

Συγκλονιστική ιστορία...

23 Ιουλίου 2019 11:46

«Σήμερα, αν ζει, είναι 22 χρονών και έχω σοβαρές υποψίες ότι βρίσκεται στην Κύπρο».

Θα μπορούσε να ήταν σενάριο για ταινία ή τηλεοπτική σειρά, ίσως και να γίνει στο μέλλον. Ωστόσο η κλισέ φράση «η τηλεόραση αντιγράφει τη ζωή» στη συγκεκριμένη περίπτωση βρίσκει απόλυτη εφαρμογή αφού η ιστορία της Νίκης Μεσσάρη αναμφίβολα περιλαμβάνει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται για να γραφτεί ένα πετυχημένο σενάριο.

Με ανάρτησή της στο Facebook πριν μερικές εβδομάδες, δημοσιοποίησε τη δική της τραυματική ιστορία, σχετικά με το παιδί της, το οποίο γέννησε στις 16 Μαρτίου 1996 στο Μαιευτήριο «Μητέρα» στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει, 36 ώρες μετά τη γέννηση του παιδιού της, ο γυναικολόγος τής ανακοίνωσε ότι το μικρό αγοράκι της πέθανε και ότι λίγο πριν πεθάνει του έδωσαν το όνομα Σταύρος, με αεροβάφτισμα όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Παράλληλα, λέει, της έδωσαν από το μαιευτήριο εξετάσεις του μωρού με περασμένη ημερομηνία, ένα μήνα πριν καν γεννηθεί, για να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά τους.

Η κυρία Μεσσάρη μιλώντας στη CITY, ανέφερε πως ο λόγος που πιστεύει ότι το αγόρι της εξακολουθεί να είναι ζωντανό είναι γιατί δεν έχει στα χέρια της πιστοποιητικό θανάτου, το σώμα του δεν έχει θαφτεί πουθενά και επίσης δεν είναι καταγεγραμμένο στο ληξιαρχείο στα πεθαμένα παιδιά. «Έχω λόγους να πιστεύω ότι ο γιός μου ακόμη ζει και ότι πολύ πιθανόν να βρίσκεται στην Κύπρο. Σήμερα θα είναι 22 ετών κι εγώ δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ».

Μαζί με την ανάρτησή της, η κυρία Μεσσάρη δημοσιεύει και δύο φωτογραφίες των παιδιών της, του γιου και της κόρης της σε νεαρότερη ηλικία ευελπιστώντας ότι πιθανή ομοιότητα με το χαμένο της παιδί μπορεί να βοηθήσει στην ανεύρεσή του.

Μωρό γέμισε με έρπη όταν ένας άγνωστος του έδωσε ένα φιλί, η μητέρα του προειδοποιεί όλους τους γονείς για να μην υπάρξουν άλλα θύματα!

Οι περισσότεροι από εμάς όταν βλέπουμε ένα όμορφο μωράκι, θέλουμε να έχουμε την ευκαιρία να το αγκαλιάσουμε και να το πνίξουμε στα φιλιά. Η εμπειρία όμως αυτής της μητέρας και του νεογέννητου παιδιού της ήταν αρκετά ενδεικτική όσο και τρομακτική για το τί μπορεί να συμβεί σε ένα βρέφος.

Όπως όλοι οι γονείς, η Amy Stinton το έβρισκε αξιαγάπητο που όλοι ήθελαν να αγκαλιάσουν και να φιλήσουν τον μικρό της Oliver που ήταν μόλις 14 μηνών. Δεν είχε καταλάβει ότι έθετε το μωρό σε θανάσιμο κίνδυνο, εκθέτοντάς το σε έναν θανάσιμο ιό με όλες αυτές τις εκδηλώσεις αγάπης.

Όταν το μωράκι άρχισε να κλαίει και να εμφανίζονται κόκκινα σημάδια σε όλο το σώμα του, η Amy πίστεψε ότι ήταν ανεμοβλογιά. Αλλά η εξέλιξη των σημαδιών δεν έμοιαζε με ανεμοβλογιά κι έτσι το πήρε σε έναν γιατρό, ο οποίος της είπε ότι επρόκειτο για τον ιό του έρπη.

“Αυτό συμβαίνει στα μωρά όταν έρχονται σε επαφή με τον ιό. Ο Oliver έχει τώρα έρπη και θα τον έχει σε όλη του τη ζωή,” λέει η Amy, συντετριμμένη που ξέρει ότι ο ιός θα μπορούσε να αποβεί μοιραίος για το βρέφος σε μια τόσο τρυφερή ηλικία.

“Την επόμενη φορά που θα θέλετε να φιλήσετε ένα μωρό, ξανασκεφτείτε το!” προειδοποιεί η Amy με ένα post στο Facebook για να προειδοποιήσει γονείς και συγγενείς σχετικά με τον ιό που κουβαλάνε χωρίς να το ξέρουν καν. “Δεν υπάρχει λόγος να κατηγορώ τους ανθρώπους, απλά θέλω να τους αφυπνίσω. Αυτό που συνέβη στο μωρό μου θα μπορούσε να είχε συμβεί μήνες μετά, αφού θα είχε μεγαλώσει. Τώρα απλά είναι κρίμα που θα το έχει πάντα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share