Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Προσοχή!! Έτσι εξαπατούν τις γυναίκες και τις κλέβουν! Αληθινό περιστατικό!

Δώστε προσοχή...

22 Ιουλίου 2019 21:37
Προσοχή!! Έτσι εξαπατούν τις γυναίκες και τις κλέβουν! Αληθινό περιστατικό!

ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ, ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΑΣ.

Στο facebook διαβάσαμε το παρακάτω περιστατικό που βίωσε γυναίκα από την Καβάλα!!!

“Με πλησίασαν χθες το απόγευμα, περίπου στις 15:30, σε parking Super Market δύο άντρες και με ρώτησαν τι άρωμα φορούσα. … Τότε με ρώτησαν εάν θα ήθελα να μου δειγματίσουν μερικά περίφημα αρώματα που ήταν πρόθυμοι να μου πουλήσουν σε πολύ λογική τιμή.
Πιθανότατα θα είχα συμφωνήσει εάν δεν είχα λάβει ένα email μερικές εβδομάδες πιο πριν με την προειδοποίηση:«Θέλεις να μυρίσεις αυτό το ωραίο άρωμα;» που πουλάνε σε πολύ φθηνή τιμή.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΜΑ… ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΑΣ.

Όταν σκύψεις να το μυρίσεις λιποθυμάς.

Θα σου πάρουν το πορτοφόλι, όλα τα τιμαλφή και ποιος ξέρει τι άλλο.

Αν δεν ήταν αυτό το email, πιθανότατα θα είχα μυρίσει το «άρωμα».”

ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΚΟΛΠΟ” ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ”…

Από τη δημοσιογραφική έρευνα που διεξάγαμε για το αν ευσταθεί η καταγγελία και αν όντως υπάρχουν τέτοιοι τρόποι απάτης φτάσαμε έως την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

Η ηγεσία της αστυνομίας επιβεβαίωσε την ύπαρξη τέτοιων περιστατικών στο εξωτερικό ως μέθοδο εξαπάτησης αλλά και στην Αθήνα, ωστόσο υπογράμμισαν ότι στην Καβάλα μέχρι στιγμής δεν έχει καταγγελθεί γεγονός που να συνηγορεί στην ύπαρξη τέτοιας δράσης.

Ωστόσο μέσα στα ενδεχόμενα κλοπής με απάτη στα σενάρια όπου εκπαιδεύονται οι αστυνομικοί υπάρχει και η συγκεκριμένη μέθοδος, πόσω άλλο που η κρίση έχει προκαλέσει την έκρηξη της εγκληματικότητας κρατώντας τις Αρχές σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο…

Άνω Λιόσια: Έκλεψαν υπηρεσιακό όχημα του Μεταγωγών!

Υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Τμήματος Μεταγωγών έκλεψαν πριν από λίγο άγνωστοι στην περιοχή των Λιοσίων. Μια είδηση που έγινε γνωστή πριν λίγη ώρα! Είναι πολύ συχνό φαινόμενο οι κλοπές και οι πυροβολισμοί σε αυτήν την περιοχή!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικός του Μεταγωγών, που είχε πάει στην περιοχή, στάθμευσε το αυτοκίνητο με τα κλειδιά πάνω, με αποτέλεσμα άγνωστοι να το εντοπίσουν και να το κλέψουν

Γίνονται έρευνες στην περιοχή, ενώ για το φιάσκο με τη κλοπή του αυτοκινήτου ενημερώθηκαν και οι αρμόδιοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Κρήτη: Έκλεψε μίνι μάρκετ και έκλεψε 500 ευρώ σε είδος! Δεν θα πιστέψετε τι!

Μία 28χρονη μπήκε σε σούπερ μάρκετ στην Κρήτη κι έκλεψε είδη καπνού αξίας 500 ευρώ με τις διωκτικές αρχές να την βρίσκουν και να την συλλαμβάνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα το μεσημέρι όταν σε τουριστική περιοχή των Χανίων η 28χρονη μπήκε στο σούπερ μάρκετ μίας 45χρονης. Όταν νόμιζε πως δεν την έβλεπε η ιδιοκτήτρια έκλεψε τα είδη καπνού κι έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Η κίνησή της όμως έγινε αντιληπτή από την 45χρονη που ειδοποίησε τις αρχές.

Κρήτη: Από τον γάμο κατευθείαν στην κάλπη και την επόμενη μέρα σε κηδεία!

Άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν μέσα σε λίγη ώρα την 28χρονη που είχε μαζί της τα είδη καπνού.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αποκορώνου, ενώ η συλληφθείσα με τη σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Απίστευτο: 23χρονος κυκλοφορούσε με ψαλίδι και... έκοβε μαλλιά γυναικών!

Πέθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share