Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σάλος με την Ελληνίδα 45χρονη, γνωστή επιχειρηματία. Ανακάλυψε ο 18χρονος γιος της την παράνομη σχέση της με…

Απίστευτη ιστορία...

22 Ιουλίου 2019 21:26
Σάλος με την Ελληνίδα 45χρονη, γνωστή επιχειρηματία. Ανακάλυψε ο 18χρονος γιος της την παράνομη σχέση της με…

Σάλος με την 45χρονη, Ελληνίδα επιχειρηματία! Την ανακάλυψε ο 18χρονος γιος της την παράνομη σχέση της διαβάζοντας τα μηνύματα που αντάλλασε η μητέρα του με μια άλλη γυναίκα σε γνωστή ιστοσελιδα γνωριμιων. Ο νεαρός υπέστη μεγάλο σοκ!

Ο ίδιος εξομολογείται ότι την υποπτευόταν εδώ και αρκετό καιρό.Η 45χρονη τα τελευταία 5 χρόνια ήταν χωρισμένη και ουδέποτε εμφανίστηκε στη ζωή της, τουλάχιστον επίσημα,κάτι καινούριο.Αντιθέτως έδειχνε να κάνει πολύ παρέα με διαφορετικές γυναίκες κατά καιρούς.Αυτό ήταν και κάτι που είχε βάλει το γιο της σε υποψίες!

Οι υποψίες αυτές επιβεβαιώθηκαν απρόσμενα και με έναν σοκαριστικό τρόπο για τον 18χρονο. Το σοκαριστικό της υπόθεσης δεν είναι ότι μια γυναίκα είναι ομοφυλόφιλη – αυτό είναι κάτι φυσιολογικό.Αλλά ο τρόπος με τον οποίο το ανακάλυψε ο γιος της!

Μητέρα και γιος χρησιμοποιούσαν το ίδιο λάπτοπ στο σπίτι τους και είχαν και οι 2 λογαριασμό.

Ετσι η μητέρα έφυγε μια μέρα ξαφνικά από το σπίτι και ξέχασε να αποσυνδεθεί από το site.Στη συνέχεια μπήκε στο site ο γιος της και βρέθηκε μπροστά στο προφίλ της μητέρας του.Άρχισε να διαβάζει τα μηνύματά της και έπαθε σοκ.Ήταν όλα με γυναίκες και αρκετά πρόστυχα.Ο ίδιος ντράπηκε πολύ απο αυτά που διάβασε και όταν γύρισε η μητέρα του σπίτι της είπε αυτά που είδε.Φήμες λένε ότι 45χρονη έχει ήδη κλείσει το προφίλ της από την ντροπή.

Για αυτό πρέπει να αποσυνδεόμαστε από όλα τα sites και όχι απλά να τα κλείνουμε,ειδικά όταν μοιραζόμαστε τις συσκευές μας και με άλλες από τους οποίους κρατάμε μυστικά. Εδώ όμως το λάθος έγινε από τη βιασύνη και την απροσεξία της μαμάς!

Ανακάλυψε ότι τον απατά και της ζήτησε πίσω το νεφρό του.Δείτε τι έγινε..

Ανακάλυψε ότι τον απατά και της ζήτησε πίσω το νεφρό του. Πολλές φορές οι σχέσεις δεν έχουν καλό τέλος...

To 2009 μια παράξενη υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια της Νέας Υόρκης. Ο χειρούργος Richard Batista, είχε γνωρίσει την νοσοκόμα σύζυγό του την δεκαετία του ’80. Παντρεύτηκαν το 1990, απέκτησαν τρεις κόρες και ζούσαν μια άνετη ζωή στο Long Island.

Κάποια στιγμή η σύζυγός του απέκτησε προβλήματα με τα νεφρά της. Το 2001, μπορεί η σχέση τους να μην ήταν η ίδια, ο αλλά ο Batista της πρόσφερε το νεφρό του για να μπορέσει να ζήσει. Ήταν ο μόνος από τους συμβατούς δότες που προσφέρθηκε. Η γυναίκα του τα κατάφερε, αλλά όχι και ο γάμος τους. Ο Batista αφού ισχυρίστηκε ότι τον απατά, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Ωστόσο, ζήτησε πίσω το νεφρό που της έδωσε. Αλλά θα μπορούσε να κατασταλάξει και για 1,5 εκατομμύριο δολάρια.

Αισθάνθηκε προδομένος, αφού η γυναίκα του ξεπλήρωσε την καλοσύνη του και το ότι έβαλε την ζωή του σε κίνδυνο, έχοντας εξωσυζυγική σχέση. Η υπόθεση είχε πάρει μεγάλη προβολή από τα μέσα. Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν βέβαια υπέρ της συζύγου του, η οποία είχε καταγγείλει παλαιότερα ενδοοικογενειακή βία. Κάποιοι τον υποστήριξαν, αλλά οι περισσότεροι θεώρησαν την στάση του ανήθικη. Μια πράξη αγάπης άλλωστε, δεν μπορείς να την πάρεις πίσω...

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share