Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020

Στα 10 της, την πάντρεψαν με 30χρονο άντρα, που τη βασάνισε μέχρι θανάτου!

Απίστευτη ιστορία....

22 Ιουλίου 2019 15:54
Στα 10 της, την πάντρεψαν με 30χρονο άντρα, που τη βασάνισε μέχρι θανάτου!

Το κοριτσάκι είχε επιστρέψει στο πατρικό της, αλλά ο πατέρας την την έστειλε πίσω στο σύζυγό της

Η Χαμέγια ήταν μόλις 10 ετών, όταν οι δικοί της την υποχρέωσαν να παντρευτεί έναν άνδρα 30 ετών. Το άψυχο κορμάκι της βρέθηκε την Κυριακή σε ένα χωριό στο βορειοδυτικό Αφγανιστάν. Ο σύζυγός της την είχε βασανίσει μέχρι θανάτου

 Στα 10 της, την πάντρεψαν με 30χρονο άντρα, που τη βασάνισε μέχρι θανάτου

Η μικρή είχε παντρευτεί τον Άσραφ στο πλαίσιο ενός «μπαντάλ», ενός γάμου στο πλαίσιο ανταλλαγής κοριτσιών. Η πρακτική αυτή απαγορεύεται θεωρητικά στο Αφγανιστάν, ωστόσο συνεχίζεται ιδίως σε πιο απομονωμένες περιοχές, όπως εκείνη του Μπαντγκίς (βορειοδυτικά), απ’ όπου καταγόταν το παιδί, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του κυβερνήτη του Μπαντγκίς Τζάμσιντ Σαχαμπί, «ένα κορίτσι της οικογένειας της Χαμέγια παντρεύτηκε έναν συγγενή (του μέλλοντος συζύγου της Άσραφ). Ως αντάλλαγμα, έδωσαν την Χαμέγια στον Άσραφ». Το κορίτσι ήταν ηλικίας 7 έως 10 ετών, εξήγησε ο ίδιος.

Όμως, όταν, για άγνωστους λόγους, «ο συγγενής του Άσραφ δολοφόνησε τη σύζυγό του, εκείνος, ως αντίποινα, βασάνισε τη Χαμέγια μέχρι θανάτου. Κατόπιν, διέφυγε σε μια περιοχή που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Ταλιμπάν» συνέχισε ο εκπρόσωπος τύπου.

 Στα 10 της, την πάντρεψαν με 30χρονο άντρα, που τη βασάνισε μέχρι θανάτου

Ο Νακιμπουλάτζ Αμινί, ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας της Μπαντγκίς εξήγησε ότι το κοριτσάκι «είχε πρόσφατα εγκαταλείψει το σπίτι του συζύγου της για να επιστρέψει στο πατρικό της, όμως, έπειτα από συστάσεις των προυχόντων, ο πατέρας της την οδήγησε πίσω στον σύζυγό της».

Για 21 χρόνια δεν είχε κάνει ποτέ έρωτα στην ζωή της. Μόλις παντρεύτηκε όμως, ούτε ο άντρας της δεν περίμενε αυτό που έγινε την πρώτη νύχτα!

Για 21 χρόνια δεν είχε κάνει ποτέ έρωτα στην ζωή της. Μόλις παντρεύτηκε όμως, ούτε ο άντρας της δεν περίμενε αυτό που έγινε την πρώτη νύχτα!

Μια 21χρονη νεόνυμφη αποκάλυψε γιατί ήθελε να κάνει σεξ με τον άντρα της μετά το γάμο, ενώ μοιράστηκε τα μυστικά της για το πώς οι δυο τους απέφυγαν να ενδώσουν στον πειρασμό κατά τη διάρκεια της πενταετούς σχέσης τους.

Η bloger Milena Ciciotti, από το Michigan, θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της και να προσφέρει συμβουλές σε άλλες νέες κοπέλες που περιμένουν μέχρι το γάμο για να χάσουν την παρθενία τους.

Αποκαλύπτοντας γιατί αποφάσισε να περιμένει, η Milena δήλωσε ότι όταν ήταν στο γυμνάσιο και γύρω στα 12 ή 13 της χρόνια πήγε σε μια εκκλησιαστική εκδήλωση όπου την ενθάρρυναν να μην το κάνει πριν από το γάμο.

undefined

Και είπε ότι εκείνη τη στιγμή αποφάσισε να παραμείνει «αγνή».

Όταν ήταν 15 ετών γνώρισε τον σύζυγό της, τον Jordan, και λέει ότι είχαν και οι δυο τους τις ίδιες απόψεις πάνω σ’ αυτό το θέμα.

Η Milena εξήγησε επίσης ότι αυτό από μόνο του έκανε τα πράγματα ευκολότερα για το νεαρό ζευγάρι. Το ζευγάρι ήταν μαζί για πέντε χρόνια πριν παντρευτεί. Ωστόσο, λίγο μετά την έναρξη της σχέσης τους, η Milena λέει ότι ήταν πιο δύσκολο να αποφεύγουν να το κάνουν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share