Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Νίκος Μήλας!

Τεράστια απώλεια!

22 Ιουλίου 2019 14:27
Πέθανε ο Νίκος Μήλας!

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της ΑΕΚ, καθώς ο Νίκος Μήλας, ο προπονητής που οδήγησε την Ένωση στον θρίαμβο του 1968 «έφυγε» από τη ζωή, έχοντας αφήσει τεράστια κληρονομιά στο σύλλογο. Σπαραγμός: Νεκρός ο 35χρονος Μανούσος Κονταράκης!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«Η οικογένεια της ΑΕΚ θρηνεί. Ο προπονητής του ολόχρυσου και πιο ένδοξου τίτλου της Ελλάδας, του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου, του Κυπέλλου Κυπελλούχων του ’68, ο τεράστιος Νίκος Μήλας άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία του πνοή. Με τη «Βασίλισσα» κατέκτησε και 2 πρωταθλήματα (1968, 1970).

Ο Ευρωκυπελλούχος τεχνικός «έφυγε» πλήρης ημερών, με βαριά και πλούσια παρακαταθήκη στην αθλητική κονίστρα να τον συνοδεύουν.

Το θλιβερό μαντάτο συντάραξε τα Γραφεία της «Βασίλισσας». Ένας-ένας οι θρυλικοί παίκτες του, πληροφορούμαστε, ότι κατευθύνονται τώρα προς την οικία του εκλιπόντος, στη Νέα Σμύρνη.

Ορφάνεψε η ΑΕΚ ακόμη περισσότερο, αλλά είναι τέτοια η περπατησιά του ανδρός, που τον καθιστά (εσαεί) Αθάνατο…

Ο Μάκης Αγγελόπουλος, η Διοίκηση, το αγωνιστικό Τμήμα, και όλο το στελεχιακό δυναμικό της ΑΕΚ ΒC εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τη σύζυγό του Άννα και την οικογένειά του».

Νεκρός ο κρατούμενος από τις Φυλακές Χανίων!

Δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο κρατούμενος που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, μετά τη συμπλοκή που σημειώθηκε το Σάββατο στο κατάστημα κράτησης της Αγιάς.

Ο άνδρας, με καταγωγή από το Πακιστάν είχε σοβαρά τραύματα από αιχμηρά αντικείμενα και εξέπνευσε, με άλλα δύο άτομα, που συμμετείχαν στο επεισόδιο και μεταφέρθηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο, να μην βρίσκονται σε κίνδυνο.

Την ίδια ώρα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, μεταφέρθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Χανίων προκειμένου να απολογηθούν για την αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές της Αγυάς που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου οι οκτώ κατηγορούμενοι.

Όσον αφορά στην επεισοδιακή συμπλοκή των κρατουμένων στις φυλακές της Αγιάς, αξίζει να σημειωθεί ότι χάρη στην επέμβαση του προσωπικού του σωφρονιστικού καταστήματος αποκαταστάθηκε η τάξη και οι κρατούμενοι επέστρεψαν στα κελιά τους.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Είδηση σοκ: Νεκρός στα 39 του πάμπλουτος σχεδιαστής!

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Νεκρός ο Gary Duncan

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share