Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σε συναγερμό το Λονδίνο: Φωτιά σε εμπορικό κέντρο!

Τι συνέβη;

22 Ιουλίου 2019 14:00
Σε συναγερμό το Λονδίνο: Φωτιά σε εμπορικό κέντρο!

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας σε εμπορικό κέντρο του Ανατολικού Λονδίνου στην περιοχή Γουάλθαμστοου.

Περισσότεροι από 120 πυροσβέστες με 20 οχήματα βρίσκονται στο σημείο και δίνουν μάχη με τις φλόγες, προσπαθώντας να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, για να μην επεκταθεί στα κτίρια που βρίσκονται στην περιοχή. Σύμφωνα με την Μητροπολιτική Αστυνομία ανέφερε ότι οι αρχές κλήθηκαν στο σημείο στις 7:50 το πρωί και ότι δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες, ενώ χαρακτήρισε το συμβάν σαν ένα «πολύ σοβαρό περιστατικό»

Να σας θυμίσουμε τη φωτιά που ξέσπασε σε κατοικία στην Εύβοια!

Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου, στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβέστες από πέντε πυροσβεστικούς σταθμούς της βρετανικής πρωτεύουσας, ενώ έχουν αποκλειστεί γύρω δρόμοι. Η διοίκηση του εμπορικού κέντρου αναφέρθηκε σε αυτό το περιστατικό μέσω Twitter, γράφοντας: «Το κέντρο είναι προσωρινά κλειστό για το κοινό, εξαιτίας ενός σοβαρού περιστατικού. Θα επανέλθουμε όταν έχουμε νεότερα».

Φωτιά στην Μεσσηνία!

Πέντε αεροσκάφη τύπου PZL επιχειρούν στην φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας σε δύσβατη περιοχή στην Κλάκοβα της Μεγαλόπολης στην Μεσσηνία. Ενώ πριν από λίγες ώρες ξέσπασε φωτιά σε διώροφο σπίτι στην Εύβοια!

Από εδάφους επιχειρούν 16 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος της Πυροσβεστικής.

Η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση, πολύ μακριά από κατοικημένη περιοχή και δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν από τις 8 το πρωί για την κατάσβεσή της.

Εν τω μεταξύ σήμερα Δευτέρα, πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται στην Περιφέρεια Αττικής και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος (Εύβοια).

Φωτιά στο Μαρκόπουλο!

Φωτιά ξέσπασε πίσω από το γήπεδο του Μαρκόπουλου. Ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στα Μέγαρα και απειλούνται κατοικίες!

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά στο Μαρκόπουλο ξεκίνησε από ένα σημείο πίσω από το γήπεδο της περιοχής και καίει χαμηλή βλάστηση (σκουπίδια και ξερά χόρτα) ενώ δεν απειλούνται κατοικίες.


Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 16 οχήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών επιχειρήσεων, δύο ελικόπτερα κατάσβεσης κι ένα για τον εναέριο συντονισμό, μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα καθώς και 4 εθελοντικά οχήματα με 10 εθελοντές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share