Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020

Ο σκύλος της οικογένειας πήδηξε μπροστά στην κόρη με προτεταμένα τα δόντια του. Κανείς δεν φανταζόταν τον λόγο που το έκανε

Ανατριχιαστική ιστορία!

22 Ιουλίου 2019 13:12
Ο σκύλος της οικογένειας πήδηξε μπροστά στην κόρη με προτεταμένα τα δόντια του. Κανείς δεν φανταζόταν τον λόγο που το έκανε

O Haus είναι ένα Γερμανικό Ποιμενικό που ζει στην Φλόριντα. Ο καλύτερος φίλος του είναι η Molly DeLuca.

Πρόσφατα παίζανε μαζί και ξαφνικά ο Haus πήδηξε μπροστά της με παρατεταμένα δόντια και γάβγιζε.

Όταν η οικογένεια κατάλαβε τι συμβαίνει ήταν τρομοκρατημένοι. Γρήγορα είδα ότι το σκυλάκι δεν όρμησε στην Molly αλλά σε έναν κροταλία που ήταν κάτω από τα πόδια του κοριτσιού.

Τον πήγαν κατευθείαν στο κτηνίατρο, ο οποίος βρήκε τρία δαγκώματα από το φίδι και χρειαζόταν μεγάλη ποσότητα αντίδοτου.

Ο Σκύλος της οικογένειας πήδηξε μπροστά στην κόρη με προτεταμένα τα δόντια του. Κανείς δεν φανταζόταν τον λόγο που το έκανε

Όταν η ιστορία του Haus μοιράστηκε στο διαδίκτυο, κέρδισε την προσοχή του κόσμου. Η σελίδα του έχει συγκεντρώσει πάνω από 52.000 δολάρια για την κάλυψη ιατρικών εξόδων.

Ο Σκύλος της οικογένειας πήδηξε μπροστά στην κόρη με προτεταμένα τα δόντια του. Κανείς δεν φανταζόταν τον λόγο που το έκανε

Ευτυχώς το σκυλάκι αναρρώνει σιγά σιγά. Αλλά η οικογένεια του δεν θα ξεχάσει ποτέ την θυσία του για την μικρή Molly.

Ξεκαρδιστικό: Σκύλος «περιεργάζεται» κάμερα ασφαλείας! (Video)

Ένας άνδρας αποφάσισε να λάβει έξτρα μέτρα για την προστασία του σπιτιού του αλλά φαίνεται πως δεν ενημέρωσε την σκυλίτσα του.

Μπορεί μια νέα σούπερ εξελιγμένη κάμερα ασφαλείας να είναι ό,τι καλύτερο για την ασφάλεια του σπιτιού αλλά τι γίνεται όταν τσαντίζει τον «υπεύθυνο ασφαλείας». Δείτε το κουτάβι που αγαπάει τα καρτούν όσο εμείς!

Λυπημένος σκύλος προσπαθεί να μπει σε κρεβάτι που δεν χωράει! (Video)

Αυτό το αξιαγάπητο Γκόλντεν Ριτρίβερ έπρεπε να ανακαλύψει με τον δύσκολο τρόπο ότι είναι πολύ μεγάλος για να χωρέσει στο μικρό κρεβατάκι.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω φαίνονται οι συνεχείς προσπάθειες του σκύλου να χωρέσει στο κρεβατάκι, αλλάζοντας συνεχώς στάσεις και θέσεις. Δείτε ακόμα: Το ένστικτο επιβίωσης ενός σκύλου για να ξεφύγει από τα δόντια μιας λέαινας! (video)

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Συγκινητικό βίντεο: Άγρια ζώα σε τρυφερές στιγμές με ανθρώπους!

Κουτάβι έχει λόξυγγα και δεν έχει την παραμικρή ιδέα τι του συμβαίνει!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share