Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Γιουκία Αμάνο!

Θλίψη!

22 Ιουλίου 2019 11:59
Πέθανε ο Γιουκία Αμάνο!

Ο γενικός διευθυντής της Διεθνούς Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας (IAEA) Γιουκία Αμάνο, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, πέθανε σε ηλικία 72 ετών, ανακοίνωσε ο διεθνής οργανισμός.

«Η γραμματεία της IAEA ενημερώνει με την πιο βαθιά θλίψη για τον θάνατο του γενικού διευθυντή της Γιουκία Αμάνο», ανακοίνωσε ο οργανισμός του ΟΗΕ στα μέλη του με σημείωμα στο οποίο δεν δίνονται λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου του. Σπαραγμός: Νεκρός ο 35χρονος Μανούσος Κονταράκης!

Πέθανε ο Νίκος Λαβράνος!

Ο συνθέτης Νίκος Λαβράνος πέθανε σε ηλικία 86 ετών. Ο σημαντικός μουσικός, συνθέτης και μαέστρος είχε καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, και η μουσική και τα τραγούδια του αγαπήθηκαν πολύ -όπως για παράδειγμα το «Για Πάντα Μαζί» -σε στίχους Δημήτρη Ιατρόπουλου, το οποίο ερμήνευσε ο Γιάννης Πάριος.

Στο πλάι του πάντα η αγαπημένη του σύζυγος και τραγουδίστρια Μίλλη Καραλή, με την οποία εκτός από την πορεία στη ζωή, μοιράστηκε μια πορεία στη μουσική.

Τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως οι: Τόλης Βοσκόπουλος («Αν οι φίλοι σ’ αγαπάνε»), Θέμης Αδαμαντίδης («Αυτή την ώρα»), Βίκυ Μοσχολιού («Γειτονάκι γειτονάκι μου»), Γιάννης Πουλόπουλος («Δε ζουν οι αγάπες με λόγια»), Άγγελος Διονυσίου («Δεν μπορείς»), Γιώργος Νταλάρας («Μακριά απ’ τα ψέματα»), Λίτσα Διαμάντη («Τι άλλο θες τώρα;») και πολλοί άλλοι.

Πέθανε ο Βαγγέλης Καραγεώργος!

Θλίψη στο χώρο της δημοσιογραφίας, καθώς πέθανε ο Βαγγέλης Καραγεώργος! Τεράστια η απώλειά του!

Πέθανε στον ύπνο του!
Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος του Κόκκινου Βαγγέλης Καραγεώργος. Γεννημένος το 1966, μεγαλωμένος στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, πρωτοστάτησε στους φοιτητικούς και κοινωνικούς αγώνες της δεκαετίας του '80 και του '90 μεσα απο τις γραμμές οργανώσεων της Επαναστατικής Αριστεράς, ενώ διετέλεσε και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Εργάστηκε στον 105,5 Στο Κόκκινο απο την πρώτη ημέρα λειτουργίας του το 2006, παρουσιάζοντας σειρά επιτυχημένων εκπομπών και αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμα του, ενώ θήτευσε για χρόνια στον Τύπο μέσω της Εφημερίδας των Συντακτών και της Ελευθεροτυπίας.

Ο 105,5 στο Κόκκινο και η ΑΥΓΗ εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους, στην οικογενεια, τους φιλους και στους οικείους του.

O γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης αδυνατεί να πιστέψει την θλιβερή είδηση για τον πρόωρο και αδόκητο χαμό του Βαγγέλη Καραγεώργου που από ότι λέει στην ανάρτησή του στο Facebook o δημοσιογράφος έφυγε στον ύπνο του!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Είδηση σοκ: Νεκρός στα 39 του πάμπλουτος σχεδιαστής!

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Νεκρός ο Gary Duncan

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share