Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020

Βίντεο που κόβει την ανάσα: H στιγμή του σεισμού σε σούπερ μάρκετ στη Χασιά!

Απίστευτο!

21 Ιουλίου 2019 21:01
Βίντεο που κόβει την ανάσα: H στιγμή του σεισμού σε σούπερ μάρκετ στη Χασιά!

Βίντεο-σοκ από τη στιγμή του σεισμού των 5,1 Ρίχτερ στην Αθήνα σε σούπερ μάρκετ στη Χασιά!

Ο ισχυρός σεισμός των 5,1 Ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αττική, αιφνιδίασε τους Αθηναίους, οι οποίοι εγκατέλειψαν τα σπίτια και τις δουλειές τους.


Κάμερα από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας σε σούπερ μάρκετ στη Χασιά δείχνει τι συνέβη την ώρα του σεισμού μέσα στο κατάστημα και πώς αντέδρασε ο κόσμος που βρισκόταν μέσα σ' αυτό.

Η πρόβλεψη για τους σεισμούς στην Ελλάδα που ταράζει!


Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός, με απότελεσμα πελάτες και υπάλληλοι να τρομοκρατηθούν, ενώ αρκετά αντικείμενα που ήταν τοποθετημένα στα ράφια άρχισαν να πέφτουν στο πάτωμα.

Δείτε το βίντεο:

Πάνω από 700 κτίρια με ρωγμές από τα 5,1 ρίχτερ στην Αττική!

Πάνω από 700 κτίρια με ρωγμές από τα 5,1 ρίχτερ στην Αττική!

Περισσότερα από 700 κτίριαστον δήμο Φυλής έχουν υποστεί φθορές από τον ισχυρό σεισμό των 5,1 ρίχτερ.

Η καταγραφή των ζημιών συνεχίζεται. Οι ζημιές αφορούν κυρίως στην τοιχοποιία των κτιρίων αλλά σε πολλές περιπτώσεις το ποσό για την αποκατάστασή τους μπορεί να φθάνουν τις 5.000 και τις 6.000 ευρώ, ποσά που είναι δυσβάσταχτα για τα περισσότερα νοικοκυριά στην περιοχή.

Τα προβλήματα εντοπίζονται σε σπίτια στην περιοχή της Λίμνης και του Ζεφυρίου, όπου υπάρχει η εκτίμηση ότι οι ζημιές, σε μεμονωμένες περιπτώσεις, είναι αρκετά μεγάλες.

Πάνω από 700 κτίρια με ρωγμές από τα 5,1 ρίχτερ!

Επίσης, εμφανή προβλήματα στην τοιχοποιία καταγράφονται στο 1ο Λύκειο Άνω Λιοσίων ενώ στην περιοχή θα βρεθεί κλιμάκιο μηχανικών της ΚΤΥΠ, προκειμένου να ελέγξουν την καταλληλότητα όλων σχολικών κτηρίων. Ζημιές υπέστη περιορισμένα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, και το Δημαρχείο στα Άνω Λιόσια.

Τέλος, πολλά είναι τα σπίτια που παρουσιάζουν εκτεταμένες ρηγματώσεις και στη δημοτική κοινότητα Φυλής ενώ βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει το Κοιμητήριο της περιοχής, καθώς τα μάρμαρα από πολλά μνήματα έσπασαν.

Υπενθυμίζεται ότι, εκτός από τον πενταψήφιο αριθμό 15691, οι δημότες Φυλής μπορούν, για την εξυπηρέτησή τους, να τηλεφωνούν και στους αριθμούς 213 1603472-73.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share