Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Βαγγέλης Καραγεώργος!

Η συγκινητική ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη!

21 Ιουλίου 2019 18:39
Πέθανε ο Βαγγέλης Καραγεώργος!

Θλίψη στο χώρο της δημοσιογραφίας, καθώς πέθανε ο Βαγγέλης Καραγεώργος! Τεράστια η απώλειά του!

Πέθανε στον ύπνο του!
Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος του Κόκκινου Βαγγέλης Καραγεώργος. Γεννημένος το 1966, μεγαλωμένος στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, πρωτοστάτησε στους φοιτητικούς και κοινωνικούς αγώνες της δεκαετίας του '80 και του '90 μεσα απο τις γραμμές οργανώσεων της Επαναστατικής Αριστεράς, ενώ διετέλεσε και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Εργάστηκε στον 105,5 Στο Κόκκινο απο την πρώτη ημέρα λειτουργίας του το 2006, παρουσιάζοντας σειρά επιτυχημένων εκπομπών και αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμα του, ενώ θήτευσε για χρόνια στον Τύπο μέσω της Εφημερίδας των Συντακτών και της Ελευθεροτυπίας.


Ο 105,5 στο Κόκκινο και η ΑΥΓΗ εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους, στην οικογενεια, τους φιλους και στους οικείους του.

O γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης αδυνατεί να πιστέψει την θλυβερή είδηδη για τον πρόωρο και αδόκητο χαμό του Βαγγέλη Καραγεώργου που από ότι λέει στην ανάρτησή του στο Facebook o δημοσιογράφος έφυγε στον ύπνο του

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Γκίνης!

Έφυγε από τη ζωή ο διευθυντής ειδήσεων και αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ΑΘΗΝΑ 9,84 Γιάννης Γκίνης, μετά από μία γενναία, πολύχρονη μάχη, που έδωσε με τον καρκίνο. Ενώ άλλος ένας τραγικός θάνατος έγινε γνωστός!

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΑΘΗΝΑ 9,84 αποχαιρετούν με οδύνη έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν υπέροχο φίλο, που αφήνει ανεξίτηλο στίγμα στο χώρο της δημοσιογραφίας.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Γκίνης γεννήθηκε το 1952 στα Γρεβενά και η πρώτη του δημοσιογραφική άπασχοληση ήταν το 1980 στην Εφημερίδα «Αυριανή». Μετά εργάστηκε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ως προϊστάμενος του ελεύθερου δικαστικού και αστυνομικού ρεπορτάζ.

Εν συνεχεία προσελήφθη στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» για αρκετό χρονικό διάστημα, ακολούθως δε απασχολήθηκε μεταξύ των άλλων στην εφημερίδα «Βραδυνή» και από εκεί εργάστηκε μέχρι την ημέρα που απεβίωσε στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 9.84 καταλαμβάνοντας διευθυντικές θέσεις.

Ήταν παντρεμένος και έχει αποκτήσει ένα παιδί. Διακρινόταν για το ήθος και την ευπρέπεια του, βοηθώντας ταυτόχρονα πολλά νέα παιδιά που άρχιζαν την καριέρα τους ως δημοσιογράφοι.

Πέθανε ο Αντρέα Καμιλέρι!

Έφυγε από τη ζωή ο διάσημος Ιταλός συγγραφέας Αντρέα Καμιλέρι, σε ηλικία 93 ετών.

Ο Αντρέα Καμιλλέρι τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλεύονταν στην εντατική έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο. Να σας υπενθυμίσουμε άλλο ένα τραγικό γεγονός αφού πριν λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή ο Αρτούρ Μπράουνερ!

Ο Αντρέα Καμιλλέρι γεννημένος στη Σικελία στις 6 Σεπτεμβρίου 1925, είναι Ιταλός συγγραφέας, σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Είναι ιδιαίτερα γνωστός για τα αστυνομικά μυθιστορήματά του με κεντρικό ήρωα τον αστυνόμο Μονταλμπάνο.

«Θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου καθιστός σε μία πλατεία και να διηγούμαι ιστορίες, και στο τέλος να γυρίζω ανάμεσα στο κοινό με την κόπολα (σιτσιλιάνικη τραγιάσκα) στο χέρι», είχε τονίσει σε συνέντευξη του στο παρελθόν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share