Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021

Πακιστάν: Διπλή τρομοκρατική επίθεση με 8 νεκρούς!

Και 22 τραυματίες!

21 Ιουλίου 2019 17:06
Πακιστάν: Διπλή τρομοκρατική επίθεση με 8 νεκρούς!

Διπλή τρομοκρατική επίθεση κατά ενός σημείου ελέγχου κι ενός νοσοκομείου στο βορειοδυτικό Πακιστάν άφησε πίσω της τουλάχιστον 8 νεκρούς και 22 τραυματίες.

Την ευθύνη των επιθέσεων ανέλαβαν οι Ταλιμπάν, ενώ μεταξύ των νεκρών είναι κι τέσσερις αστυνομικοί. Οι ένοπλοι άνοιξαν πρώτα πυρ κατά ενός σημείου ελέγχου στην πόλη Ντέρα Ισμαίλ Καν.

Ένας βομβιστής αυτοκτονίας αμέσως μετά, πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος στην πύλη ενός νοσοκομείου, την στιγμή που έφτανε ένα ασθενοφόρο μεταφέροντας δύο αστυνομικούς που είχαν τραυματιστεί στην πρώτη επίθεση.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, Αρσάντ Άλι τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν από την έκρηξη που προκάλεσε ο βομβιστής. Μεταξύ αυτών και δύο αστυνομικοί.
Οι άλλοι δύο αστυνομικοί που είχαν τραυματιστεί στην πρώτη επίθεση, είναι νεκροί. Συνολικά από τις δύο επιθέσεις τραυματίστηκαν 22 άνθρωποι.

Σε εξέλιξη οι έλεγχοι στα κτίρια που υπέστησαν ζημιές από τον σεισμό!

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έλεγχοι των μηχανικών για την καταγραφή των ζημιών από το σεισμό της Παρασκευής, με προτεραιότητα τους παιδικούς σταθμούς, οι οποίοι λειτουργούν μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Ασφαλή κρίθηκαν τα δημόσια κτήρια και όσα στεγάζουν παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς σε Περιστέρι,Ίλιον, Πετρούπολη Αιγάλεω Αγίους Αναργύρους και Καματερό.

Αν και η μετασεισμική ακολουθία έχει φθίνουσα πορεία δήμοι και περιφέρειες παραμένουν σε επιφυλακή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share