Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μωρό γέμισε με έρπη όταν ένας άγνωστος του έδωσε ένα φιλί, η μητέρα του προειδοποιεί όλους τους γονείς για να μην υπάρξουν άλλα θύματα!

Τραγική ιστορία!

21 Ιουλίου 2019 15:53
Μωρό γέμισε με έρπη όταν ένας άγνωστος του έδωσε ένα φιλί, η μητέρα του προειδοποιεί όλους τους γονείς για να μην υπάρξουν άλλα θύματα!

Οι περισσότεροι από εμάς όταν βλέπουμε ένα όμορφο μωράκι, θέλουμε να έχουμε την ευκαιρία να το αγκαλιάσουμε και να το πνίξουμε στα φιλιά. Η εμπειρία όμως αυτής της μητέρας και του νεογέννητου παιδιού της ήταν αρκετά ενδεικτική όσο και τρομακτική για το τί μπορεί να συμβεί σε ένα βρέφος.

Όπως όλοι οι γονείς, η Amy Stinton το έβρισκε αξιαγάπητο που όλοι ήθελαν να αγκαλιάσουν και να φιλήσουν τον μικρό της Oliver που ήταν μόλις 14 μηνών. Δεν είχε καταλάβει ότι έθετε το μωρό σε θανάσιμο κίνδυνο, εκθέτοντάς το σε έναν θανάσιμο ιό με όλες αυτές τις εκδηλώσεις αγάπης.

Όταν το μωράκι άρχισε να κλαίει και να εμφανίζονται κόκκινα σημάδια σε όλο το σώμα του, η Amy πίστεψε ότι ήταν ανεμοβλογιά. Αλλά η εξέλιξη των σημαδιών δεν έμοιαζε με ανεμοβλογιά κι έτσι το πήρε σε έναν γιατρό, ο οποίος της είπε ότι επρόκειτο για τον ιό του έρπη.

“Αυτό συμβαίνει στα μωρά όταν έρχονται σε επαφή με τον ιό. Ο Oliver έχει τώρα έρπη και θα τον έχει σε όλη του τη ζωή,” λέει η Amy, συντετριμμένη που ξέρει ότι ο ιός θα μπορούσε να αποβεί μοιραίος για το βρέφος σε μια τόσο τρυφερή ηλικία.

“Την επόμενη φορά που θα θέλετε να φιλήσετε ένα μωρό, ξανασκεφτείτε το!” προειδοποιεί η Amy με ένα post στο Facebook για να προειδοποιήσει γονείς και συγγενείς σχετικά με τον ιό που κουβαλάνε χωρίς να το ξέρουν καν. “Δεν υπάρχει λόγος να κατηγορώ τους ανθρώπους, απλά θέλω να τους αφυπνίσω. Αυτό που συνέβη στο μωρό μου θα μπορούσε να είχε συμβεί μήνες μετά, αφού θα είχε μεγαλώσει. Τώρα απλά είναι κρίμα που θα το έχει πάντα

Μωράκι 11 μηνών έπεσε από τον 5ο όροφο...Η συνέχεια σοκαριστική...

Απίστευτα τυχερό στάθηκε ένα μωρό που έπεσε από τον 5ο όροφο, αλλά την γλίτωσε με κάποιες γρατσουνιές χάρη σε ένα σίδερο απλώματος ρούχων.

Το μωράκι στο Λουτσκ της Ουκρανίας πριν από λίγες ημέρες την ώρα που η μητέρα του έπλενε τα πιάτα, εκείνο βρήκε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στο παράθυρο. Το οποίο έχει ξανά συμβεί πρόσφατα με ένα μωρό στην Κολομβία!

Εκείνη την ώρα, η Γιούλια Ρόγκακ γύρισε προς το μέρος του και το είδε να πέφτει έξω...Αμέσως, όπως είναι λογικό πανικοβλήθηκε πλησιάζοντας το παράθυρο, χωρίς ωστόσο να κοιτάζει από κάτω για να δει τι έχει συμβεί.

Τον φόβο της για το τί είχε συμβαίνει, μεγάλωνε ακόμα περισσότερες οι κραυγές μίας άλλης γυναίκας που εκείνη την ώρα τάιζε κάτι αδέσποτες γάτες από κάτω και είδε τι είχε γίνει.

Ο μικρός είχε γαντζωθεί σε ένα σίδερο που χρησιμοποιείτε για άπλωμα ρούχων.Δύο άνδρες που περνούσαν από εκεί, ακούγοντας τις φωνές και βλέποντας τον μικρό να κρέμεται αντέδρασαν αστραπιαία.

Ο ένας κατάφερε να σκαρφαλώσει ως στον τρίτο όροφο από έναν στύλο και να το πιάσει, ενώ ο άλλος είχε ξαπλώσει ακριβώς από κάτω, προκειμένου να το πιάσει σε περίπτωση που του έπεφτε.

Η 21χρονη μητέρα, όταν τρομαγμένη και έτοιμη για το χειρότερο αποφάσισε να κοιτάξει, είδε με ανακούφιση τον γιο της να είναι στα χέρια ενός άνδρα.

Τελικά το μικρό την γλίτωσε με λίγες μελανιές και με μερικές γρατσουνιές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share