Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Απέδρασε και λήστεψε ηλικιωμένη μετά από λίγες ώρες!

Αμετανόητος!

21 Ιουλίου 2019 13:30
Απέδρασε και λήστεψε ηλικιωμένη μετά από λίγες ώρες!

34χρονος Έλληνας απέδρασε το πρωί της Παρασκευής από το Κατάστημα Κράτησης Ενηλίκων Αγροτικών Φυλακών Τίρυνθας, όπου εξέτιε ποινή για ληστείες και αμέσως...λήστεψε!

Το ίδιο μεσημέρι, ο 34χρονος δραπέτης επιτέθηκε σε μια ηλικιωμένη τη στιγμή που έμπαινε στο σπίτι της στο Ναύπλιο, την χτύπησε και άρπαξε όσα χρήματα, χρυσαφικά και κοσμήματα βρήκε στα δωμάτια, καθώς και το κινητό της και διάφορα προσωπικά αντικείμενα. Αμέσως μετά, τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε.

Ωστόσο, τον εντόπισαν το ίδιο απόγευμα στο Ναύπλιο οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ναυπλίου και Άργους- Μυκηνών, οι οποίοι τον συνέλαβαν με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε.. Στην κατοχή του βρήκαν ένα μέρος των χρημάτων που είχε κλέψει και αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη, ενώ στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου με κατηγορίες για ληστεία και απόδραση κρατουμένου.

Πέθανε ο Νίκος Λαβράνος!

Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Νίκος Λαβράνος σε ηλικία 86 ετών το Σάββατο 20 Ιουλίου. Ένας σημαντικός μουσικός, συνθέτης και μαέστρος με καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό του οποίου τη μουσική και τα τραγούδια του τα χιλιοτραγουδήσαμε και συνεχίζουν να αγαπιούνται πάρα πολύ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share