Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Τραγικές ώρες για τη Μάγδα Τσέγκου!

Θλίψη!

21 Ιουλίου 2019 11:03
Τραγικές ώρες για τη Μάγδα Τσέγκου!

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τη γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, Μάγδα Τσέγκου και για την οικογένειά της, αφού «έχασαν» αγαπημένο τους πρόσωπο.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η αδερφή της Μάγδας Τσέγκου, Γιώτα, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία της γυναίκας που έφυγε από τη ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα που έφυγε από τη ζωή είναι η πολυαγαπημένη τους γιαγιά.

Τραγικές ώρες για τη Μάγδα Τσέγκου!

Ο θάνατος αυτός, όπως ήταν φυσικό, σπόρπισε απέραντη θλίψη σε όλη την οικογένεια.

Με την ανάρτησή της αυτή, η αδερφή της παρουσιάστριας, ενημέρωσε τους φίλους και γνωστούς για το θάνατο της γιαγιάς και τους ενημέρωσε πότε και πού θα γίνει η κηδεία της.

«Η αγαπημένη μας γιαγιά «έφυγε» σήμερα από κοντά μας.

Αύριο Παρασκευή θα την αποχαιρετήσουμε, όσοι θέλουν να παρευρεθούν η κηδεία θα γίνει στις 18:30 στον Άγιο Ευστάθιο Ριζοβουνίου Πρέβεζας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Απίστευτα καρφιά της Μάγδας Τσέγκου: «Δεν έχει σεβασμό, ευγένεια, τρόπους»!

Ποιον στόλισε;

Η Μάγδα Τσέγκου μίλησε στο Happy Day και τα όσα είπε θα συζητηθούν!

Η ίδια μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση και οι ατάκες της ήταν... μια προς μια!

«Φτάνεις σε ένα σημείο που νομίζεις ότι θα σκάσεις, είσαι στον αέρα, δεν μπορείς να μιλήσεις, θες να αντιδράσεις με τον χειρότερο τρόπο αλλά είσαι στον αέρα, δε γίνεται. Όταν ένας άνθρωπος κάνει ένα σφάλμα μία, δύο, τρεις, τέσσερις, 14, 104… εντάξει, το πρόβλημα δεν το έχω εγώ, το έχει αυτός. Από αγένεια, ασέβεια κλπ… έχω πολύ. Τι να το κάνω το πτυχίο όταν ο άλλος δεν έχει κοινωνική μόρφωση, δεν έχει σεβασμό, ευγένεια, τρόπους, να αφήσει τον άλλον να μιλήσει. Όταν γίνεται κατά κόρον λέγεται «χαρακτήρας».

Έχω πει κι εγώ πολλά, έχω αντιδράσει κι εγώ άσχημα γιατί έχω φτάσει στο αμήν πολλές φορές. Είναι στο πρόγραμμα όμως έτσι; Και να μαλώσεις και να διαφωνήσεις αλλά όταν μια συμπεριφορά τείνει να γίνεται συνήθεια από έναν άνθρωπο και είναι πολύ άσχημη, δεν το ανέχεσαι πια, έχεις και μια αξιοπρέπεια, έναν σεβασμό. Πόσο πια; Φτάνεις στο έλεος! Αμήν! Και δεν έχεις άλλη επιλογή, λες παιδιά ή να φύγω ή να με διώξετε, δεν πάει άλλο!», είπε η Μάγδα Τσέγκου.

πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share