Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ από την πυρκαγιά στον Κιθαιρώνα: Σε δύσβατο σημείο η φωτιά!

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες!

21 Ιουλίου 2019 00:11
Θρίλερ από την πυρκαγιά στον Κιθαιρώνα: Σε δύσβατο σημείο η φωτιά!

Με ενισχυμένες δυνάμεις συνεχίζει την μάχη της η Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκειμένου να καταφέρει να θέσει υπό έλεγχο τη φωτιά που εκδηλώθηκε μετά τις 16.00 το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή του Κιθαιρώνα Αττικής.

Οι φλόγες εξακολουθούν να μαίνονται σε δύσβατο μέρος σε χαράδρα, σε αρκετά μεγάλο υψόμετρο. Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος επέκτασής της, ενώ βρίσκεται μακριά από κατοικημένη περιοχή.

Αρχικά η Πυροσβεστική είχε κινητοποιήσει ένα ελικόπτερο, ωστόσο μετά τις 6 το απόγευμα οι εναέριες προσπάθειες κατάσβεσης ενισχύθηκαν με άλλα τρία ελικόπτερα και ακόμη 4 αεροσκάφη, που επιχειρούσαν για ώρες παράλληλα με τις επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης. Όταν έπεσε ο ήλιος, τα εναέρια μέσα αποσύρθηκαν.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του protothema.gr, αυτήν την ώρα δίνουν μάχη με τις φλόγες 145 πυροσβέστες με 32 οχήματα, 4 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, υδροφόρες και μηχανήματα της περιφέρειας, της δήμων και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μεγάλη πυρκαγιά στο Ναύπλιο!

Φωτιά ξέσπασε στο Ναύπλιο στην περιοχή Κουτσούρια.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής με τον καπνό να είναι πολύ έντονος, ενώ η φωτιά κατευθύνεται προς Καραθώνα – Αγία Μονή. Ενώ εχθές είχαμε άλλη μια μεγάλη φωτιά στο Ηράκλειο!

Η πυρκαγιά είναι μεγάλη και πολύ επικίνδυνη. Στη μάχη της πυρόσβεσης συμμετέχουν και εναέρια μέσα.

Ο δρόμος προς Καραθώνα έχει κλείσει, ενώ κινδυνεύουν και σπίτια.

Φωτιά στον Εθνικό Δρυμό Οίτης!

Φωτιά έχει ξεσπάσει στον Εθνικό Δρυμό Οίτης της Φθιώτιδας!

Συναγερμός έχει σημάνει αυτή την ώρα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά στον Εθνικό Δρυμό Οίτης. Φωτιά όμως ξέσπασε και στην Επίδαυρο σήμερα το μεσημέρι!

Στην περιοχή μεταβαίνουν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικος του Νεοχωρίου Υπάτης είδε από το χωριό τους καπνούς και ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κεφαλονιά: Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για την Αττική!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share