Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Μνημόσυνο για τα 23 χρόνια από τον θάνατό της!

Ποιοι άνθρωποι του θεάματος την τίμησαν;

20 Ιουλίου 2019 18:48
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Μνημόσυνο για τα 23 χρόνια από τον θάνατό της!

Μνημόσυνο για τα 23 χρόνια από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που έφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουλίου 1996 τελέστηκε στο Α' Νεκροταφείο, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Όπως έγραψε ο ηθοποιός παρόντες ήταν λίγοι φίλοι και ο αδερφός της Αντώνης, ο Κώστας Πρέκας, η Άριελ Κωνσταντινίδη, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Μάνος Ιερωνυμάκης, η Φιλίτσα Καλογεράκου, η μόνιμη βοηθός της Άντα.

"Αρκετά με ψεύδη και αθλιότητες...": Σάλος με τη νεκρή Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Σάλος με τον τάφο της νεκρής Αλίκης Βουγιουκλάκη! "Αρκετά με ψεύδη και αθλιότητες..." Ποιος το ανέφερε αυτό; Εσείς ξέρατε ότι στα γυρίσματα αυτής της ταινίας έμεινε έγκυος στον Γιάννη Παπαμιχαήλ;

Ο λόγος για την Έλενα Ακρίτα, η οποία βρέθηκε στο νεκροταφείο και φωτογράφισε τον τάφο της Αλίκης. Γιατί το έκανε αυτό;

Αρκετά έχουν ακουστεί για τον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και για το πόσο εγκαταλελειμμένος είναι. Η Έλενα Ακρίτα επισκέφθηκε το Α’ Νεκροταφείο για να αφήσει λουλούδια στον πατέρα της.

Έτσι αποφάσισε μέσω της σελίδας της στο Facebook να δημοσιεύσει μία φωτογραφία από τον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη προκειμένου, όπως η ίδια ανέφερε:

«να σταματήσουν επιτέλους τα ψεύδη και οι αθλιότητες ότι είναι εγκαταλειμμένος, παρατημένος και ντροπή και αίσχος και δεν συμμαζεύεται».

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Ακρίτα:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share