Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Γιώργος Κουτσιαρής!

Θλίψη!

20 Ιουλίου 2019 18:29
Πέθανε ο Γιώργος Κουτσιαρής!

Σε ηλικία 79 ετών έφυγε από τη ζωή ο γνωστός Λαρισαίος επιχειρηματίας Γιώργος Κουτσιαρής, ιδιοκτήτης των καταστημάτων Μaska και Armani.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Κυριακή, στις 11:30 π.μ. στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Πέθανε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής!

Νεκρός ο Σταύρος Ρούσσος!

Ο εκλιπών ήταν για χρόνια μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στενός συνεργάτης του Νταϊφά.

Στη θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια του Ολυμπιακού, καθώς έφυγε από τη ζωή ένας παλιός παράγοντας. Ο λόγος για τον Σταύρο Ρούσσο, ο οποίος απεβίωσε σήμερα στον Πειραιά. Υπήρξε μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός από το 1980 έως το 1987 και στενός συνεργάτης του Σταύρου Νταϊφά.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την Κυριακή 21 Ιουλίου από τον Ιερό ναό της Παναγίας Οδηγήτριας Κιμώλου μετά την θεία λειτουργία, καθώς καταγόταν από εκεί. Μάλιστα το πλοίο του, Speedrunner III εκτάκτως στο δρομολόγιο της Κυριακής θα προσεγγίσει την Κίμωλο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσοι επιθυμούν να παραβρεθούν στην κηδεία.

Ο παλιός δημοσιογράφος του «Φωτός» και Αντιπρόεδρος επί τιμή του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου Κώστας Μυλωνάς, έγραψε στα social media:

«Έφυγε από την ζωή ο Σταύρος Ρούσσος. Παλαιός παράγοντας του Ολυμπιακού. Ήταν στενός συνεργάτης του Σταύρου Νταιφά, στο Δ.Σ. της ερυθρόλευκης ΠΑΕ την περίοδο 1980-87,ενώ διετέλεσε και μέλος της διοίκησης του ερασιτέχνη Ολυμπιακου. Επαγγελματικά πέτυχε απόλυτα. Ξεκίνησε από την αγαπημένη του Κίμωλο και μαζί με τον αδελφό του Ιάκωβο διέπρεψαν στην ναυτιλία.

Εγκατεστημένος στον Πειραιά ήταν άρρηκτα συνδεδεμένος και με τη μεγάλη του αγάπη τον Ολυμπιακό, που υπηρέτησε άδολα και με συνέπεια.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στην γενέτειρα του Κίμωλο.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Αντίο καλέ φίλε...».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε ο Γιάννης Καρατάσιος!

Είδηση σοκ: Νεκρός στα 39 του πάμπλουτος σχεδιαστής!

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Νεκρός ο Gary Duncan

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share