Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πρέβεζα: Συνελήφθη δραπέτης!

Από τις φυλακές Κασσάνδρας!

20 Ιουλίου 2019 10:51
Πρέβεζα: Συνελήφθη δραπέτης!

50χρονος αλλοδαπός που είχε αποδράσει από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας, συνελήφθη στην Πρέβεζα από την Ομάδα Διαχείρισης Μετανάστευσης. Παράλληλα έχουν δραπετεύσει άλλοι 2 αλλοδαποί.

Οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί, που είχαν αναλάβει αγροτικές εργασίες στις φυλακές, δεν ήταν παρόντες στην καταμέτρηση κι έτσι κηρύχθηκαν δραπέτες, χωρίς να έχει διευκρινιστεί πότε ακριβώς και με ποιον τρόπο απέδρασαν. Όμως, στο πλαίσιο της κινητοποίησης για τον εντοπισμό τους, συνελήφθη στην Πρέβεζα ένας άλλος δραπέτης των ίδιων φυλακών Κασσάνδρας!

Ο 50χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο από άνδρες της Ασφάλειας, αλλά δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα και δήλωσε ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας. Όταν συνελήφθη, προέκυψε ότι θεωρούνταν δραπέτης καθώς δεν είχε επιστρέψει από τακτική άδεια που είχε πάρει ενώ εξέτιε ποινή κάθειρξης δέκα ετών για ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα, που του είχε επιβληθεί με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, οδηγήθηκε εκ νέου στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης.

Πυρκαγιά στον Άγιο Νικόλαο!

Δύσκολο βράδυ για το Λασίθι της Κρήτης, καθώς ισχυρή πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 10 το βράδυ στην περιοχή Καρύδη του Αγίου Νικολάου κι ανάγκασε τους πυροσβέστες σε μία ολονύχτια μάχη με τις φλόγες.

Στην περιοχή έσπευσαν επτά οχήματα με 18 πυροσβέστες και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος.

Μετά από ολονύκτια επιχείρηση οι πυροσβέστες κατάφεραν και έθεσαν υπό μερικό έλεγχο τη φωτιά.

Αυτήν την ώρα στο σημείο παραμένει ένα όχημα με δύο πυροσβέστες προκειμένου να σβήσουν πλήρως οι πύρινες εστίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φλόγες έκαναν στάχτη 20 στρέμματα χορτολιβαδικής γης.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε ο Νίκος Δεμίρης!

Τραγωδία στο Ναύπλιο: Γυναίκα κάηκε ζωντανή μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.g

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share