Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019

Κυριάκος Μητσοτάκης: "Πρώτο μέλημα είναι να προστατεύσουμε ζωές και περιουσίες!"

Άμεση είναι η κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού!

19 Ιουλίου 2019 21:34
Κυριάκος Μητσοτάκης:

Για τον σεισμός της Αττικςή μίλησε ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης και ανέφερε ότι πρώτο μέλημα είναι να προστατεύσουμε ζωές και περιουσίες! Τόνισε ακόμα ότι άμεση είναι η κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού!

Συγχαρητήρια στις γυναίκες και τους άνδρες του κρατικού μηχανισμού, για την άμεση ανταπόκρισή τους στις ανάγκες που δημιουργήθηκαν μετά τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ στην Αθήνα, έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μετέβη στις 20:40 στο επιχειρησιακό κέντρο της Πυροσβεστικής και ενημερώθηκε για την κατάσταση.

Αμέσως μετά την επίσκεψή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε σύντομες δηλώσεις, επισημαίνοντας: «Θέλω να συγχαρώ τις γυναίκες και τους άνδρες για την άμεση ανταπόκρισή τους. Θέλω να πω "μπράβο" στον κρατικό μηχανισμό που κινητοποιήθηκε, ακολουθώντας τα επιχειρησιακά σχέδια, σ’ αυτό το έκτακτο περιστατικό».

Κυριάκος Μητσοτάκης σεισμός στην Αττική

«Έχουμε μάθει να ζούμε με σεισμούς. Το πρώτο μέλημα είναι να προστατεύσουμε ζωές και περιουσίες. Η δική μας δουλειά δεν είναι να μπλεκόμαστε στα πόδια των υπηρεσιακών την ώρα της κρίσης» προσέθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Σεισμός στην Αττική - Χουλιάρας: Ή πάμε για εκτόνωση ή πάμε για μεγαλύτερο σεισμό!

Ο γνωστός σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας εξέφρασε την άποψή του για την σεισμική ακολουθία μετά τα 5,1 Ρίχτερ που ταρακούνησαν την Αττική το μεσημέρι της Παρασκευής.

Προειδοποιεί όλους ότι ή θα πάμε για εκτόνωση ή πάμε για μεγαλύτερο σεισμό!

Όπως έγραψε ο κ. Χουλιάρας: «2 σενάρια υπάρχουν. Ή πάμε για εκτόνωση ή πάμε για μεγαλύτερο σεισμό. Μόνο ο χρόνος και η καταγραφή της ακολουθίας θα το δείξουν αυτό και κανένας βιαστικός άνθρωπος».

Σεισμός στην Αττική σεισμολόγος

Δείτε την ανάρτηση:

Σεισμός στην Αττική σεισμολόγος

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share