Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019

Σεισμός στην Αθήνα: Το ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήσεις για τραυματισμούς από θραύσματα και σπασμένα τζάμια!

Σοβάδες στο Μουσείο Ακρόπολης τραυμάτησαν έγκυο!

19 Ιουλίου 2019 16:17
Σεισμός στην Αθήνα: Το ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήσεις για τραυματισμούς από θραύσματα και σπασμένα τζάμια!

Σοβάδες στο Μουσείο Ακρόπολης τραυμάτησαν έγκυο τουρίστια την ώρα του σεισμού στην Αττική! Το ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήσεις για τραυματισμούς από θραύσματα και σπασμένα τζάμια!

Κλήσεις για τραυματισμούς από θραύσματα και σπασμένα τζάμια έχει δεχθεί την τελευταία ώρα το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι τραυματισμοί δεν αναφέρονται ως σοβαροί. Φόβοι πως τα 5,3 Ρίχτερ δεν ήταν ο κύριος σεισμός!

Ωστόσο, το ΕΚΑΒ κλήθηκε και παρέλαβε από το Αρχαιολογικό Μουσείο στην οδό Πατησίων μία έγκυο τουρίστρια, η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Το ΕΚΑΒ επισημαίνει ότι εφημερεύουν τα νοσοκομεία Θριάσιο, Ερυθρός, Ιπποκρατειο.

Σεισμός στην Αττική έγκυος ΕΚΑΒ

Σεισμός στην Αττική: Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αθήνας!

Διακοπές ρεύματος στο κέντρο της Αθήνας, σε περιοχές του Πειραιά και στο Αιγάλεω προκάλεσε ο σεισμός των 5,1 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 14:13 το μεσημέρι της Παρασκυεής.

Ειδικά για το κέντρο της Αθήνας τα προβλήματα κατά πληροφορίες επικεντρώνονται σε Ψυρρή, Μεταξουργείο, Γκάζι που σταδιακά αντιμετωπίζονται.

Οι βλάβες, σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιες πηγές, εντοπίζονται στα δίκτυα μέσης και χαμηλής τάσης, ενώ στην υψηλή τάση (που θα επηρέαζε περισσότερες περιοχές) κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν εντοπίστηκαν προβλήματα.

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ ανάμεσα σε Κύπρο και Καστελόριζο!

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 4:34 τα ξημερώματα, στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στην Κύπρο και το Καστελόριζο.

Το επίκεντρο εντοπίστηκε στα 245 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ρόδου, ενώ το εστιακό βάθος εκτιμήθηκε στα 10 χιλιόμετρα. Να σας θυμίσουμε άλλον ένα σεισμό που σημειώθηκε εχθλες στην Αμαλιάδα!

Ο σεισμός έγινε αισθητός κυρίως στα τουρκικά παράλια, ενώ δεν προκάλεσε προβλήματα.

Σεισμός στην Αττική σεισμός Αθήνα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share