Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λήστεψαν καφετέρια και έκαψαν το αυτοκίνητο διαφυγής τους!

Τι συνέβη;

19 Ιουλίου 2019 10:50
Λήστεψαν καφετέρια και έκαψαν το αυτοκίνητο διαφυγής τους!

Ένοπλη ληστεία διέπραξαν τα ξημερώματα άγνωστοι σε καφετέρια στη Λυκόβρυση. Οι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν στην καφετέρια και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό, αφού ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες.

Από το σημείο διέφυγαν με αυτοκίνητο, πιθανότατα κλεμμένο, το οποίο πυρπόλησαν στις 04:30 τα ξημερώματα στη συμβολή της οδού Αργοναυτών με Τσουράπα στο Μενίδι. Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η ΕΛ.ΑΣ.

Σοκαριστικό βίντεο: Ληστές εισβάλουν σε κατάστημα και πελάτισσα λιποθυμάει!

Σοκαριστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος στο Χαϊδάρι, όπου το βράδυ της περασμένης Πέμπτης δύο ένοπλοι επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν ληστεία. Να σας θυμίσουμε άλλη μια ληστεια στη Βούλα όπου οι ληστές εισέβαλαν σε μεζονέτα επιχειρηματία και τον απείλησαν με όπλο!

Φορώντας κράνη εισβάλλουν στο κατάστημα και με προτεταμένο όπλο απειλούν τους υπαλλήλους και τους πελάτες να μην αντιδράσουν.

Μία από τις πελάτισσες μάλιστα λιποθύμησε από τον φόβο της, με τους ληστές να μην αντιδρούν καν στο θέαμα της πεσμένης γυναίκας και να μην επιτρέπουν σε κανέναν να την βοηθήσει.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share