Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σοκ: 14χρονος πνίγηκε στη λάσπη σε σχολικούς αγώνες!

Βρήκε τραγικό θάνατο!

19 Ιουλίου 2019 09:43
Σοκ: 14χρονος πνίγηκε στη λάσπη σε σχολικούς αγώνες!

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στη Βρετανία, καθώς ένα 14χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του, ενώ συμμετείχε σε σχολικούς αγώνες.

Το άτυχο παιδί την ώρα των αγώνων, οι οποίοι πραγματοποιούνταν για το τέλος της σχολικής χρονιάς στην περιοχή του Σάρεϊ, κατέρρευσε και έχασε τη ζωή του καθώς έπεσε μέσα σε λάσπη και κατάπιε αρκετή ποσότητα από αυτή.

Ο 14χρονος διαγωνιζόταν σε αγώνα δρόμου μέσα σε λάσπη μαζί με άλλους μαθητές και ξαφνικά άρχισε να μη νιώθει καλά, έπεσε μέσα στη λάσπη και σταμάτησε να αναπνέει.

Στο σημείο του δυστυχήματος έφτασε ένα ελικόπτερο καθώς και ασθενοφόρα, ωστόσο ήταν αργά, καθώς το αγόρι είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν έπειτα από τη νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει δοθεί σαφής απάντηση και η αστυνομία κάνει λόγο για θάνατο που δεν μπορεί να εξηγηθεί.

Κάλυμνος: Κλείδωσε το παιδί της στο αμάξι και πήγε για δουλειά!

Ένα 5χρονο παιδί με αναπνευστικά προβλήματα στην Κάλυμνο διέτρεξε πολύ σοβαρό κίνδυνο όταν η μητέρα του το άφησε κλειδωμένο στο σταθμευμένο αυτοκίνητό της και πήγε για δουλειά! Το παιδί εκδήλωσε τα αναπνευστικά του και εν τέλει σώθηκε χάρη σε έναν περαστικό τουρίστα.

Ο τουρίστας περπατούσε στην παραλιακή οδό Πόθιας- Καλύμνου το απόγευμα της Δευτέρας, όταν αντιλήφθηκε ότι το παιδί ήταν μόνο του μέσα στο κλειδωμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο και έδειχνε να υποφέρει.

Αμέσως ειδοποίησε έναν Έλληνα κάτοικο της περιοχής, ο οποίος έσπασε το παρμπρίζ, έβγαλε το 5χρονο παιδί και του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα, κάλεσε το πλήρωμα ενός ασθενοφόρου που περνούσε τυχαία και οι διασώστες συνέφεραν το άτυχο παιδάκι, το οποίο ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του. Η μητέρα του εργαζόταν σε κοντινό χώρο, παρελήφθη από άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και του Λιμενικού για να δώσει εξηγήσεις, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share