Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτός είναι ο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός τύφλα από τα ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας!

Αποκάλυψη φωτιά!

19 Ιουλίου 2019 08:35
Αυτός είναι ο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός τύφλα από τα ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας!

Πρώτο το Athensmagazine.gr σας έφερε στο φως την είδηση πριν μερικούς μήνες και μας αντέγραψαν ή το… συνέχισαν τα υπόλοιπα site! Σκηνές αλλοφροσύνης και πανικού εκτυλίχθηκαν πριν από μερικά βράδια στο κέντρο της Αθήνας με πρωταγωνιστή πασίγνωστο ηθοποιό χαμένο στον κόσμο των παραισθήσεων, που πάγωσε κυριολεκτικά το αίμα των περαστικών!

Η νυχτερινή έξοδος του ζεν πρεμιέ της τηλεόρασης και του θεάτρου εξελίχθηκε σε εφιάλτη. Ακόμη και όσοι βρέθηκαν μπροστά στο απίστευτο περιστατικό δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν συνειδητοποίησαν ποιος ήταν ο ηθοποιός που έκανε τις σειρήνες ασθενοφόρου να ουρλιάζουν μπροστά στα έκπληκτα βλέμματά τους!

Οσα διαδραματίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας ξεκίνησαν όταν το «άτακτο» αγόρι της εγχώριας showbiz που μέσα από τη μικρή οθόνη μπαίνει στα σπίτια μας και το όνομά του δεσπόζει στις μαρκίζες θεάτρων βγήκε για να χορτάσει την πείνα του. Με τη μηχανή του κατευθύνθηκε σε γνωστό στέκι που φημίζεται για τους γευστικούς του «πειρασμούς» και βρίσκεται σε μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της πρωτεύουσας. Τα πάντα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Με το που σβήνει τη μηχανή του, ο ηθοποιός σωριάζεται κάτω προκαλώντας τον πανικό σε περαστικούς και διερχόμενους οδηγούς του πολυσύχναστου δρόμου, με τα δεκάδες εστιατόρια και μαγαζιά! Τρομοκρατημένοι πελάτες μαγαζιών βγαίνουν έξω προσπαθώντας να καταλάβουν τι έχει γίνει. Ομως όσα ακολούθησαν είναι ακόμη πιο συγκλονιστικά.

Ο «κούκλος» της τηλεόρασης με τις δεκάδες θαυμάστριες, με το που καταρρέει, αρχίζει να έχει σπασμούς. Οσοι βρίσκονται από πάνω του και καταλαβαίνουν ποιος είναι αρχίζουν και ψιθυρίζουν ο ένας στον άλλον το όνομά του, ενώ καλούν αμέσως το ΕΚΑΒ, μιας και βλέπουν ότι οι σπασμοί που τραντάζουν το κορμί του δεν έχουν σταματημό, και φοβούνται για τα χειρότερα!

Αθλια όψη
Χλομός, χωρίς αισθήσεις και με χτυπήματα από την άτσαλη πτώση ο δημοφιλής ηθοποιός είχε άθλια όψη. Υστερα από λίγα λεπτά καταφθάνει το ασθενοφόρο, με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ να προσπαθεί να συνεφέρει τον νεαρό πρωταγωνιστή. Μάταια όμως. Κάποιοι προσπαθούν να τραβήξουν με το κινητό τους όσα διαδραματίζονται, όμως έρχονται αντιμέτωποι με την οργή τρίτων και εγκαταλείπουν την προσπάθεια. Χωρίς να χάνει χρόνο το πλήρωμα του ασθενοφόρου βάζει στο φορείο τον ηθοποιό και με τις σειρήνες να ουρλιάζουν χάνεται από τα μάτια όλων με κατεύθυνση μεγάλο νοσοκομείο.

Η «Espresso » είναι σε θέση να γνωρίζει το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε το άτακτο αγόρι της showbiz, που με τα καμώματά του έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τα media.

Σύμφωνα με πηγή του νοσοκομείου η κατάρρευση του ταλαντούχου σταρ δεν οφείλεται ούτε σε λιποθυμικό επεισόδιο ούτε σε κρίση επιληψίας! Η χρήση ναρκωτικών ουσιών οδήγησε στην κατάρρευση του νεαρού ηθοποιού. «Φάντασμα» του εαυτού του, ακροβατεί ανάμεσα στον κόσμο των παραισθήσεων και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ενώ τις περισσότερες φορές αποτυγχάνει. Είναι κοινό μυστικό άλλωστε σε καμαρίνια και τηλεοπτικά πλατό ο εθισμός του σε ουσίες που τον έχει βάλει σε μπελάδες, όπως και το βράδυ που έκοψε την ανάσα περαστικών και έβαλε τη ζωή του σε κίνδυνο…

Ένα νέο στοιχείο που μπορούμε να σας φέρουμε στο φως είναι πως το συγκεκριμένο περιστατικό παρουσιάστηκε στα Μέσα ως ατύχημα του ίδιου και δεν βγήκε τότε η αλήθεια στο φως!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share