Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κλήρωση Τζόκερ 18/07: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί!

19 Ιουλίου 2019 06:47
Κλήρωση Τζόκερ 18/07: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί!

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην κλήρωση της Πέμπτης (18/07) του Τζόκερ.

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι: 7, 23, 29, 33, 36 και τζόκερ ο αριθμός 5.

Δείτε τα αποτελέσματα της διαλογής

Η νικήτρια του διαγωνισμού του tzoker.gr ετοιμάζει βαλίτσες!

Για ένα αξέχαστο ταξίδι με σταθμούς το Παρίσι, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη ετοιμάζεται η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού του tzoker.gr.

H κα. Σοφία Καζά πραγματοποίησε την εγγραφή της στο tzoker.gr, μέσω πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Χαιδάρι, με αριθμό 118538, συμμετέχοντας στην ειδική κλήρωση που έχει ήδη μοιράσει οκτώ ταξίδια σε προορισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η τυχερή παίκτρια δηλώνει πανευτυχής, καθώς γίνεται πραγματικότητα το όνειρό της να ταξιδέψει στο εξωτερικό για πρώτη φορά. Μάλιστα, όπως δήλωσε, ενημερώθηκε για τα ευχάριστα νέα την ημέρα των γενεθλίων της.

«Μόλις έμαθα τα νέα, δεν πίστευα στα αυτιά μου. Ήταν από τα καλύτερα δώρα που έχω πάρει για τα γενέθλιά μου. Περίμενα πολλά χρόνια την ευκαιρία να κάνω ένα ταξίδι σε μία ξένη χώρα. Είχα επισκεφτεί το πρακτορείο για να συμπληρώσω ένα δελτίο ΤΖΟΚΕΡ και βρέθηκα τυχαία με ένα εισιτήριο για τρεις από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου», είπε η κα Καζά. Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού του tzoker.gr θα πραγματοποιήσει το ταξίδι το ερχόμενο φθινόπωρο μαζί με το γιό της και, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «δεν βλέπω την ώρα να περάσει ο καιρός και να μπω στο αεροπλάνο».

Πάτρα: 35χρονος κοιμήθηκε φτωχός και ξύπνησε με 2 εκ. ευρώ και δεν ήταν από το Τζόκερ!

Μέχρι και πριν από ένα χρόνο αγωνιζόταν για να εξασφαλίσει ένα ελάχιστο μεροκάματο…

Βρισκόταν σε απόγνωση λόγω οικονομικού αδιεξόδου, η γυναίκα του τον είχε εγκαταλείψει, αλλά μια κληρονομιά στάθηκε αφορμή για να αλλάξουν, από τη μια στιγμή στην άλλη, τα πάντα στη ζωή του!

Ο λόγος για 35χρονο από την Πάτρα, ο οποίος μέχρι και πριν από ένα χρόνο αγωνιζόταν για να εξασφαλίσει ένα ελάχιστο μεροκάματο, ωστόσο σήμερα διαπρέπει στον τομέα της γαστρονομίας, στη Γερμανία, κάνοντας τζίρους πολλών χιλιάδων ευρώ!

Και όλα άλλαξαν, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Κόσμος», όταν ένας μακρινός θείος του, που πέθανε πέρυσι, του άφησε δύο εστιατόρια και δύο εκατομμύρια σε τραπεζικό λογαριασμό της Γερμανίας, επειδή δεν είχε κανέναν άλλον στον κόσμο!

Η ιστορία θυμίζει πράγματι κινηματογραφική ταινία. Ο νεαρός Πατρινός δεν άντεχε άλλο τη «μίζερη» ζωή, όπως χαρακτηριστικά του είχε πει η σύζυγός του, ανακοινώνοντάς του την απόφασή της να βγάλουν διαζύγιο και η ίδια να αναζητήσει με άλλον σύντροφο που είχε ΄ήδη βρει την τύχη της!

Έτσι ο 35χρονος Σωτήρης έπεσε στα πρώτα στάδια της κατάθλιψης δίχως να έχει την ευκαιρία να αλλάξει τα πράγματα, δεδομένης της επιδείνωσης της κρίσης. Δεν φανταζόταν όμως με τίποτα τι θα του… ξημέρωνε!

Η κληρονομιά του θείου του, μετανάστη από τα χρόνια του ’50 στη Γερμανία, ο οποίος διατηρούσε ένα από τα πολυτελέστερα εστιατόρια στη Φρανκφούρτη, έχοντας ανοίξει και δεύτερο όμοιό του στο Μόναχο, του άλλαξε τη ζωή.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τζόκερ: Στο Διδυμότειχο το τυχερό δελτίο των 1,77 εκατ. ευρώ!

Τρίκαλα: Εκατομμυριούχος σε μια νύχτα! 3 ευρώ του άλλαξαν την ζωή!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share