Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κύπρος: Στο δικαστήριο οι 12 που βίασαν ομαδικά την 19χρονη!

Σοκαρισμένο το νησί...

18 Ιουλίου 2019 15:13
Κύπρος: Στο δικαστήριο οι 12 που βίασαν ομαδικά την 19χρονη!

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου θα βρεθούν σε λίγη ώρα οι 12 νεαροί από το Ισραήλ που φέρονται να βίασαν ομαδικά μία 19χρονη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διαμένει στην Κύπρο. Η 19χρινη μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση.

Αξιοσημείωτο ότι δύο συνεργεία του BBC βρίσκονται στο Δικαστήριο προς κάλυψη της δίκης, κάτι που αποδεικνύει και το ενδιαφέρον που δείχνουν τα ξένα ΜΜΕ για την υπόθεση, όπως μεταδίδει το Sigmalive.

Η καταγγέλλουσα και οι ύποπτοι διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο, ενώ μεταξύ των 12 είναι και ανήλικοι.

Η καταγγελία κάνει τον γύρο και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Ισραήλ, με το Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας να αναφέρει ότι παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.

Κολλητός του δισεκατομμυριούχου παιδεραστή ο Ντόναλντ Τραμπ! (Video)

Πονοκέφαλο προκαλεί στον Ντόναλντ Τραμπ το οπτικό υλικό που έφερε στην επιφάνεια το τηλεοπτικό δίκτυο NBC και δείχνει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να έχει ιδιαίτερα θερμή σχέση με τον δισεκατομμυριούχο Τζέφρι Έπσταϊν, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση ανήλικων κοριτσιών.

Στα πλάνα του βίντεο ο Τραμπ εμφανίζεται να διασκεδαζει με αιθέριες υπάρξεις (μαζορέτες ομάδων του αμερικανικού ποδοσφαίρου) στην ονειρεμένη έπαυλή του στο Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα και μετά να υποδέχεται τον Έπσταϊν σχολιαζοντας τις κοπέλες («είναι καυτη»). Η εμπλοκή του Έπσταϊν με την αμερικανική κυβερνηση έχει ήδη στοιχίσει στον υπουργό Εργασίας τη θέση του, καθώς είχε διευκολύνει τον επιχειρηματία να μη διωχθει για σεξουαλική κακοποίηση.

Το 2008, ο Έπσταϊν είχε καταδικαστεί σε 18 μήνες φυλάκιση για παιδεραστία, μετά από ένα σκάνδαλο πολλών ετών και σωρεία δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι διοργάνωνε «σεξουαλικά πάρτι» με ανήλικα κορίτσια και προσκαλεσμένους διάσημους φίλου του, πολιτικούς, επιχειρηματίες και γαλαζοαίματους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share