Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τον μαχαίρωσε επειδή ήταν κουρασμένος για σ3ξ!

Αδιανόητο!

18 Ιουλίου 2019 14:46
Τον μαχαίρωσε επειδή ήταν κουρασμένος για σ3ξ!

Δεν μπορούσε να φανταστεί τι τον περίμενε ο σύντροφος της Τζένιφερ Λη Τσάπμαν όταν γύρισαν ξημερώματα από βραδινή έξοδο κι έκανε το τραγικό λάθος να μην...έχει κουράγιο για σεξ!

Η Τζένιφερ μόλις ξάπλωσαν στο κρεβάτι ήθελε σεξ, ο σύντροφος της όμως την αγκάλιασε και της είπε ότι θέλει να κοιμηθεί γιατί νυστάζει και είναι κουρασμένος.

Σε λίγα λεπτά ροχάλιζε. Τότε η Τζένιφερ σηκώθηκε από το κρεβάτι πήγε στην κουζίνα, πήρε ένα καλοακονισμένο μαχαίρι και επέστρεψε στο δωμάτιο. Δεν ξάπλωσε. Όπως κοιμόταν ο φίλος της άρχισε να τον χαρακώνει σε κάθε σημείο του σώματος του.

Ο άνθρωπος πετάχτηκε και μέσα στα αίματα άρχισε να ουρλιάζει και να εκλιπαρεί σε βοήθεια. Η Τζένιφερ συνέχιζε να τον χαρακώνει με ένα χαιρέκακο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της. Στη συνέχεια ξεστόμισε μια βρισιά και έφυγε από το σπίτι.

Ο Άνδρας πήγε μόνος του στο νοσοκομείο όπου και υπέβαλλε μήνυση. Πέντε μέρες αργότερα η Τζένιφερ συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή Πινέλας στη Φλόριντα μέχρι να οριστεί η δίκη της. Μαζί θα της απαγγελθούν και κατηγορίες για χρήση μαριχουάνας και μεθεμφεταμίνης.

Κολλητός του δισεκατομμυριούχου παιδεραστή ο Ντόναλντ Τραμπ! (Video)

Πονοκέφαλο προκαλεί στον Ντόναλντ Τραμπ το οπτικό υλικό που έφερε στην επιφάνεια το τηλεοπτικό δίκτυο NBC και δείχνει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να έχει ιδιαίτερα θερμή σχέση με τον δισεκατομμυριούχο Τζέφρι Έπσταϊν, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση ανήλικων κοριτσιών.

Στα πλάνα του βίντεο ο Τραμπ εμφανίζεται να διασκεδαζει με αιθέριες υπάρξεις (μαζορέτες ομάδων του αμερικανικού ποδοσφαίρου) στην ονειρεμένη έπαυλή του στο Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα και μετά να υποδέχεται τον Έπσταϊν σχολιαζοντας τις κοπέλες («είναι καυτη»). Η εμπλοκή του Έπσταϊν με την αμερικανική κυβερνηση έχει ήδη στοιχίσει στον υπουργό Εργασίας τη θέση του, καθώς είχε διευκολύνει τον επιχειρηματία να μη διωχθει για σεξουαλική κακοποίηση.

Το 2008, ο Έπσταϊν είχε καταδικαστεί σε 18 μήνες φυλάκιση για παιδεραστία, μετά από ένα σκάνδαλο πολλών ετών και σωρεία δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι διοργάνωνε «σεξουαλικά πάρτι» με ανήλικα κορίτσια και προσκαλεσμένους διάσημους φίλου του, πολιτικούς, επιχειρηματίες και γαλαζοαίματους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share