Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νοσοκομείο Νίκαιας: Αυτή είναι η τελική αιτία για τον θάνατο της 17χρονης!

Τι έδειξαν οι εργαστηριακές εξετάσεις;

17 Ιουλίου 2019 17:08
Νοσοκομείο Νίκαιας: Αυτή είναι η τελική αιτία για τον θάνατο της 17χρονης!

Θετικές σε μηνιγγιτιδόκοκκο ήταν οι εργαστηριακές εξετάσεις που διενήργησε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), για την αιτία θανάτου της 17χρονης Ιταλίδας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Η 17χρονη διακομίστηκε με υψηλό πυρετό και σηψαιμικό σοκ από τη Νάξο στην Αθήνα με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, όμως κατέληξε από κεραυνοβόλο - όπως χαρακτηρίζεται- μορφή μηνιγγίτιδας.

Νωρίτερα ο ΕΟΔΥ είχε χαρακτηρίσει «ανυπόστατα» δημοσιεύματα σχετικά με περιστατικό έμπολα που κατέληξε σε κρατικό νοσοκομείο της Αττικής. Διευκρίνιζε ότι το επιδημιολογικό ιστορικό του εν λόγω περιστατικού δεν είναι συμβατό με τη νόσο έμπολα.

Νεκρός ο Ορέστης Πρωτογήρου!

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Ορέστης Πρωτογήρου, ο οποίος ήταν γνωστός στην κοινωνία της Χαλκίδας και διατέλεσε επί σειρά ετών γενικός διευθυντής στην εταιρεία "Τσιμέντα Χαλκίδας", όταν το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ βρισκόταν στις δόξες του.

Η κηδεία του θα γίνει σε λίγη ώρα, στις 11 το πρωί της Τετάρτης 17 Ιουλίου, στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Χαλκίδας.

Στην τελευταία του κατοικία θα τον συνοδέψουν η σύζυγός του Αγγελική, τα παιδιά του Γιώργος- Φωτεινή- Αναστασία- Μαρία, τα εγγόνια του και οι υπόλοιποι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας.

Στη φωτογραφία ο Ορέστης Πρωτογήρου, στην κοπή της πίτας των Φιλόπτωχων Ταμείων των Ενοριών της Χαλκίδας το 2014. Είχε βρει το φλουρί της πίτας και παραλαμβάνει ένα αναμνηστικό δώρο από τον Μητροπολίτη.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε ο Γιάννης Καρατάσιος!

Είδηση σοκ: Νεκρός στα 39 του πάμπλουτος σχεδιαστής!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share