Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Αμφιθέας!

Πότε θα ισχύσουν;

17 Ιουλίου 2019 16:07
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Αμφιθέας!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Αμφιθέας από το ύψος της συμβολής με τη Συγγρούθα ισχύσουν την Πέμπτη και την Παρασκευή, λόγω εργασιών καθαρισμού στις νησίδες, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Θα πραγματοποιηθούν διακοπές στην κυκλοφορία στην αριστερή λωρίδα της Αμφιθέας από τη λεωφόρο Συγγρού έως και την οδό Αγίας Βαρβάρας.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Λόγω εκτέλεσης εργασιών καθαρισμού νησίδων, στις 18 και 19-7-2019 κατά τις ώρες 07.00΄έως 16.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Αμφιθέας, από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Συγγρού έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγίας Βαρβάρας, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμων Π. Φαλήρου και Ν. Σμύρνης.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση».

Εγνατία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο και για 4 μήνες!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο και για 4 μήνες στην Εγνατία Οδό! Τι ανακοίνωσε η Αστυνομική Διέυθυνση Ημαθίας;

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό (τμήμα Ημαθίας-Κοζάνης), λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα τεθούν σε εφαρμογή από αύριο (19 Ιουνίου) μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2019.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διέυθυνση Ημαθίας, «από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας έως και τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (Κοζάνης), θα αποκλειστούν κατά διαστήματα από μία λωρίδα κυκλοφορίας σε κάθε ρεύμα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού (προς Ηγουμενίτσα και προς Κήπους Έβρου)».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου και η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από την ελεύθερη λωρίδα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share