Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ιταλία: Νεοναζί συνελήφθησαν με πύραυλο 3,5 μέτρων!

Μαζί με πιστόλια και τουφέκια!

17 Ιουλίου 2019 12:09
Ιταλία: Νεοναζί συνελήφθησαν με πύραυλο 3,5 μέτρων!

Σε συλλήψεις τριών ανδρών που έχουν δεσμούς με νεοναζιστική οργάνωση και βρέθηκαν στην κατοχή τους ένας πύραυλος αέρος αέρος μήκους 3,5 μέτρων, βαρύς οπλισμός και ναζιστικά αναμνηστικά, προέβη η αστυνομία στην Βόρεια Ιταλία.

Μάλιστα ένας από τους συλληφθέντες είχε θέσει υποψηφιότητα για την ιταλική γερουσία.

Η αστυνομία κατάσχεσε πάνω από 50 όπλα και σκόπευαν να πουλήσουν τον πύραυλο για περίπου 500.000 ευρώ.

Νεκρή 17χρονη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας! Φήμες πως πέθανε από Έμπολα

Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές μιας οικογένειας από την Ιταλία στη χώρα μας. Η 17χρονη κόρη των Ιταλών, που παραθέριζαν τις τελευταίες ημέρες στη Νάξο, διακομίστηκε εσπευσμένα χθες το απόγευμα από το νησί με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου και τις πρώτες πρωινές ώρες κατέληξε.

Η διακομιδή έγινε με συνθήκες κατεπείγοντος περιστατικού, ύποπτου για ιό Έμπολα ή παρεμφερούς μολυσματικού ιού. Η 17χρονη πήγε στο νοσοκομείο Νάξου με υψηλό πυρετό και αιμορραγία, σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι γιατροί του νησιού στο ΕΚΑΒ.

Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας οι γιατροί επίσης εκτίμησαν τη βαρύτητα της κατάστασης: η 17χρονη εμφάνιζε σοβαρή εικόνα σηψαιμίας, χωρίς βεβαίως να μπορεί να δηλωθεί με ακρίβεια τι είχε προκαλέσει αυτο το σηψαιμικό επεισόδιο.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι λοιμωξιολόγοι του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) οι οποίοι διερευνούν αν πρόκειται για μόλυνση με ιό, περισσότερο... γνώριμο οπως της μηνιγγίτιδας ή σπανιότερο όπως εκείνος του ιού Έμπολα που βρίσκεται στο προσκήνιο του μολυσματικού χάρτη και παλι λόγω κρουσμάτων σε χώρες της Αφρικής.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έβαλαν στη διερεύνηση και τον ιό Έμπολα λόγω του ιστορικού των ταξιδιών της οικογένειας. Επίσης, διερευνήθηκε και το ενδεχόμενο της μόλυνσης της 17χρονης από ιό της μηνιγγίτιδας. Τα αποτελέσματα των ελέγχων αυτών θα ειναι διαθέσιμα συμφωνα με πηγές του νοσοκομείου μέςα στο επόμενο 24ωρο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share